Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent activa el protocol de seguretat i prevenció davant l’arribada de les pluges
Torrent activa el protocol de seguretat i prevenció davant l’arribada de les pluges

Torrent activa el protocol de seguretat i prevenció davant l’arribada de les pluges

agost 30, 2023
Els equips de treball han intensificat les tasques de neteja i manteniment dels embornals per a garantir el funcionament de la xarxa de sanejament i evitar, així, el risc d’inundació
També es treballa en la neteja del sobreeixidor d’aigües pluvials del Camí La Noria i en l’adequació els passos inundables del Barranc de l’Horteta

Anticipant-se a les pluges previstes per als últims dies d’estiu i l’estació tardorenca, l’Ajuntament de Torrent ha posat en marxa un dispositiu de seguretat i prevenció per a donar resposta a les possibles situacions de risc que es puguen presentar a conseqüència de les fortes tempestes i precipitacions torrencials.

En aquest aspecte, els equips de treball d’Aigües de L’Horta han intensificat les tasques de neteja i el manteniment dels embornals repartits per la ciutat, amb l’objectiu de garantir un correcte funcionament de la xarxa de sanejament i, així, evitar el risc d’inundació en els punts amb major predisposició a patir desbordaments.


El regidor responsable de l’àrea d’Urbanisme i Medi Ambient, José Gozalvo, explica que “aquestes labors de neteja consisteixen en l’alçament de la reixeta de cada embornal per a retirar qualsevol element que obstruïsca el pas de l’aigua, disminuint, d’aquesta manera, l’escolament i facilitant l’accés de les aigües de pluja a la xarxa de col·lectors”. No obstant això, l’edil comenta que “els operaris han trobat dificultats a l’hora de realitzar aquesta comesa, a causa del mal estat en el qual es trobaven per la falta de manteniment”. Així mateix, des del consistori torrentí es fa una crida a la ciutadania perquè “evite l’abocament en els embornals de sòlids, plàstics o altres restes que puguen impedir el pas de l’aigua”.


Per part seua, el personal d’FCC, amb el reforç de Sepe, ha iniciat en el dia d’avui la neteja i el desbrossament del sobreeixidor d’aigües pluvials del Camí La Noria, així com l’adequació dels passos inundables del Barranc de l’Horteta.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.