Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Policia Local de Torrent incorpora 15 nous agents

febrer 23, 2023

Aquests efectius seran destinats a la Patrulla Cívica de Torrent, unitat que vigilarà els barris de la ciutat amb un servei de proximitat

El cos de Policia Local de Torrent ha incorporat a 15 nous agents a la seua plantilla, amb l’objectiu d’oferir un millor i més complet servei als torrentins i torrentines, incrementant la presència policial als carrers de la ciutat. Després de l’acte de possessió del càrrec, que ha tingut lloc aquest matí en el saló de plens de l’Ajuntament de Torrent, aquests efectius seran destinats a la Patrulla Cívica de Torrent, una unitat de recent formació que vigilarà els barris de la ciutat oferint un servei de proximitat als veïns i veïnes, vetlant, entre altres funcions, pel correcte ús del servei de recollida de mobles, de manera que no es depositen els mobles fora de l’horari establit o en llocs que no són els adequats.

“Vull transmetre-vos la meua més sincera enhorabona pel que heu aconseguit, i també agrair el compromís que heu adquirit per a servir als torrentins i torrentines d’ara en avant. El vostre treball és molt important per a tots nosaltres. Moltes gràcies”, ha comentat durant l’acte de possessió l’alcalde Jesús Ros. Per part seua, la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, remarca que “continuem treballant per a oferir als nostres veïns i veïnes una ciutat més amable, segura, moderna i neta, on puguen gaudir dels millors serveis possibles i d’una major qualitat de vida”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.