Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Pla FICUS construeix el futur dels centres educatius de Torrent
El Pla FICUS construeix el futur dels centres educatius de Torrent

El Pla FICUS construeix el futur dels centres educatius de Torrent

gener 16, 2023

Quatre importants obres de reforma en el CEIP El Molí, el CEIP Mare de Déu del Roser, el CEIP Antonio Machado i el CEIP Lope de Vega s’han incorporat al ‘Pla Edificant’

El ‘Pla de Foment d’Infraestructures Cíviques Urbanes i Sostenibles (FICUS)’ continua construint el futur de la ciutat de Torrent, amb l’objectiu d’integrar noves actuacions orientades a oferir a la ciutadania les millors infraestructures i recursos. En aquest aspecte, l’Ajuntament de Torrent incorporarà quatre importants intervencions al ‘Pla Edificant’, després d’haver executat en la primera fase del pla obres de millora en els centres educatius del municipi.


“L’execució d’aquests plans suposarà una renovació important els centres educatius de Torrent, millorant la qualitat de les infraestructures perquè l’alumnat puga disposar de les millors condicions possibles en la seua etapa de formació”, explica l’alcalde Jesús Ros, qui també destaca que “el pla FICUS converteix projectes en realitats i va consolidant un model de ciutat que respon a les necessitats de la ciutadania de Torrent”.


D’aquesta manera, després de la resolució de la delegació de competències per part de la Generalitat Valenciana, en la fase II del ‘Pla Edificant’ s’han incorporat les actuacions de reforma del CEIP El Molí, amb un pressupost de 3.173.976’38€, i del CEIP Mare de Déu del Roser, per 2.713.306’62€. Totes dues intervencions es troben ara en l’etapa de licitació per a la redacció del projecte, i en les pròximes setmanes es farà efectiva la seua adjudicació. Així mateix, també s’ha inclòs en aquesta segona fase les obres de renovació del CEIP Antonio Machado, després de les actuacions escomeses en la primera fase, amb un pressupost de 3.213.423’27€. Cal destacar que en aquest cas el procés es troba en un estat més avançat, i la redacció del projecte ja està en marxa. D’altra banda, la fase III del ‘Pla Edificant’ pren forma amb l’aprovació de les actuacions del CEIP Lope de Vega per un valor de 8.364.087’19€, que contemplen la reforma integral de les instal·lacions.

El Pla FICUS construeix el futur dels centres educatius de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.