Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’estadi Sant Gregori continua la seua transformació
L’estadi Sant Gregori continua la seua transformació

L’estadi Sant Gregori continua la seua transformació

novembre 30, 2023
Després de la inauguració dels nous lavabos, l’Ajuntament de Torrent ultima els preparatius per a iniciar la substitució del clos perimetral del terreny de joc, a causa del seu avançat estat d’oxidació
El projecte inclou el sanejament i la reparació dels buits deixats després de la retirada del clos actual, juntament amb la seua substitució per un d’acer galvanitzat amb acabat lacat al foc en color negre
Folgado: “Estem posant tot el nostre esforç en garantir que els centenars de persones que cada setmana visiten el camp de futbol puguen fer ús de les instal·lacions, com més prompte millor, amb la major seguretat i en les millors condicions”

Després de la inauguració dels nous lavabos de l’estadi Sant Gregori, fa tan sols un parell de setmanes, l’Ajuntament de Torrent continua agilitant els tràmits per a iniciar, com més prompte millor, la substitució del clos perimetral del terreny de joc. Una actuació que s’emmarca en el pla de millora de seguretat de les instal·lacions posat en marxa pel consistori amb caràcter urgent, després que el mes de setembre passat es produïra, previ al primer partit de la temporada del Torrent C.F., el despreniment d’un tram de tanca a causa del seu avançat estat d’oxidació.

El projecte ja ha sigut licitat i, una vegada els tècnics municipals avaluen les diferents propostes, es procedirà a l’adjudicació d’aquest. Aquest procés es demorarà uns pocs dies, com a màxim, i els treballs donaran principi de manera imminent. Aquestes obres comprenen el sanejament i la reparació amb morter de ciment dels buits existents després de la retirada del clos actual, sent substituït, aquest, per un clos d’acer galvanitzat amb acabat lacat al foc en color negre, el qual també disposarà d’un emplafonat amb malla electrosoldada del mateix material per al suport de la publicitat estàtica.

“Tal com ens vam comprometre amb els habitants de la nostra gran ciutat i amb els aficionats del Torrent C.F., estem posant tot el nostre esforç en garantir que els centenars de persones que cada setmana visiten el camp de futbol puguen fer ús de les instal·lacions, com més prompte millor, amb la major seguretat i en les millors condicions”, afirma l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado. Per part seua, el regidor d’Esports, Guillermo Alonso del Real explica que per a accedir al camp “s’habilitaran dues entrades, una per a usuaris i una altra per a maquinària, de manera que es minimitzen les molèsties durant el transcurs de les obres” i subratlla que la substitució del clos “permetrà millorar la imatge de la casa del Torrent C.F., que és un dels nostres símbols a nivell nacional”.

Igualment, des de la Fundació Esportiva Municipal i la regidoria d’Urbanisme es continua perfilant el projecte de renovació de la gespa del Sant Gregori, incloent també, en el marc d’aquesta intervenció, un estudi de càrregues en la graderia, la instal·lació de seients en les graderies contigües a tribuna –de manera que es puga computar l’aforament- i altres actuacions per a millorar la imatge de l’estadi. No obstant això, en les pròximes setmanes es donarà a conèixer tota la informació sobre aquest tema.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.