Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El diputat d’Esports visita Torrent per a estudiar la revitalització del ‘Camp dels Garrofers’

agost 1, 2023

Pedro Cuesta, diputat d’Esports assenyala que la Diputació oferirà la seua ajuda per a “endreçar l’espai i recuperar-lo per als veïns de Torrent”

L’Ajuntament redactarà una memòria amb propostes per a recondicionar i revitalitzar aquest espai esportiu del Mas del Jutge

Torrent ha rebut este matí la visita del diputat provincial Pedro Cuesta. El responsable de l’Àrea d’Esport i Turisme de la Diputació de València ha visitat l’ajuntament, on ha sigut rebut per l’alcaldessa Amparo Folgado al costat d’altres membres de l’equip de govern municipal. Junts s’han dirigit al camp de futbol ‘dels Garrofers’, una instal·lació esportiva situada en la zona de Mas del Jutge i la propietat del qual pertany a la Diputació de València.

A causa de l’abandó dels últims anys, les actuals condicions d’aquests terrenys fan impossible la pràctica esportiva, per la qual cosa aquesta visita servirà per a estudiar possibles projectes que puguen donar ús i revitalitzen l’espai. En referència a això, l’alcaldessa Amparo Folgado ha assenyalat: “És un honor rebre a Pedro Cuesta i per fi tindre un diputat que visita la nostra ciutat. Ha vingut a conéixer l’estat d’aquest camp i ens ha demanat que traslladem un projecte de com ens agradaria condicionar-lo. És una manera de treballar per l’esport i pels torrentins”.

El diputat Cuesta, per la seua part ha assenyalat que “la nostra idea és veure les coses, que no ens les expliquen, per això hem volgut vindre a visitar les instal·lacions. Ara esperem una memòria i l’objectiu és poder endreçar aquest espai i recuperar-lo per als veïns de Torrent, que rebran l’ajuda de la Diputació”.
Guillermo Alonso del Real, regidor d’Esport i també present en la visita ha valorat positivament este encontre: “És absolutament necessari atendre peticions d’esportistes, actualment tenim moltes sol·licituds. Hi ha tanta gent que vol fer esport que no ens cap i hem de buscar solucions. La Diputació ha atés la nostra crida i creiem que amb un bon projecte i una bona memòria podrem donar servei a tots els torrentins”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.