Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Tanca la Sala Cívica de l’Antic Mercat per a reparar les goteres
Tanca la Sala Cívica de l’Antic Mercat per a reparar les goteres

Tanca la Sala Cívica de l’Antic Mercat per a reparar les goteres

setembre 20, 2023
Els treballs van començar ahir i està previst que la sala torne a obrir abans de finalitzar l’any
L’Ajuntament no s’arrisca a celebrar esdeveniments o exposicions a la Sala i que ploga, per la qual cosa s’ha decidit iniciar ja la reparació de la coberta

L’Ajuntament de Torrent ha decidit tancar la Sala Cívica de l’Antic Mercat per a escometre obres de reparació de goteres que afecten aquest espai públic municipal des de fa temps i que s’han vist incrementades en els cada vegada més freqüents episodis de pluges torrencials, arribant fins i tot a desbaratar el parquet de la sala.

“En aquestes condicions no podem arriscar-nos a organitzar a l’interior de la Sala Cívica cap esdeveniment, ja siga municipal o de qualsevol associació de Torrent i molt menys cap exposició amb objectes de valor, per la qual cosa hem decidit iniciar hui mateix la reparació de la teulada de l’Antic Mercat i està previst el tancament de la Sala fins al mes de desembre”, ha afirmat el regidor d’Urbanisme, José Francisco Gozalvo.

En els últims mesos s’ha hagut de suspendre algun acte degut a les goteres que omplien la Sala Cívica, com així va ocórrer el mes de maig, tot i haver realitzat obres de reparació en la teulada. Entre altres actuacions, es comprovarà l’estanquitat i el bon funcionament dels canalons, de la xarxa de pluvials i dels faldons contigus als canalons. Es realitzaran proves d’escolaments en les finestres i s’accedirà al fals sostre per a inspeccionar els punts d’entrada d’aigua.

Després d’aquestes primeres inspeccions i plantejar els tècnics les solucions per a evitar aquestes goteres, es faran els treballs en la coberta, que han d’estar finalitzats abans de finalitzar 2023.

Tanca la Sala Cívica de l’Antic Mercat per a reparar les goteres

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.