Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Campanya Informativa de la Policia Local de Torrent per a una convivència respectuosa amb els animals
Campanya Informativa de la Policia Local de Torrent per a una convivència respectuosa amb els animals

Campanya Informativa de la Policia Local de Torrent per a una convivència respectuosa amb els animals

novembre 20, 2023
Els agents informaran els propietaris de les seues obligacions per a aconseguir una ciutat més neta i millorar la convivència ciutadana, respectuosa amb l’entorn urbà a la ciutat de Torrent.

La Policia Local de Torrent ha iniciat hui una campanya informativa dirigida als propietaris de gossos que transiten per la via pública. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és conscienciar sobre la importància de mantenir nets els espais comuns i promoure una convivència ciutadana harmoniosa entre els residents de Torrent i les seues mascotes. A més, els agents també porten amb si un identificador de microxip, per a comprovar que els seus propietaris compleixen amb la llei.

Entre les principals recomanacions es troba evitar la defecació i micció en àrees públiques. Per això s’instarà els propietaris de gossos a evitar que les seues mascotes defequen o miccionen en voreres, zones destinades al trànsit de persones, façanes d’edificis, mobiliari urbà i altres equipaments públics. En cas que això ocórrega, se’ls exigirà arreplegar els excrements i netejar la zona afectada utilitzant elements i productes adequats.

Portar bossa hermètica per a la retirada d’excrements. Es posarà l’accent en la necessitat de portar una bossa hermètica destinada a la recollida d’excrements, la qual ha de ser depositada en llocs apropiats com són els contenidors específics i en cas de no haver-hi en la zona, en els de residus. La Policia Local també informarà que s’ha d’utilitzar productes de neteja i desinfecció. Els propietaris de gossos han de portar un envàs, preferiblement atomitzador, amb un producte de neteja i desinfecció suficient, com a vinagre o derivats de l’àcid cítric, per a l’adequada neteja de les zones afectades per miccions.

D’altra banda, en el cas que no existisca un lloc específic en la via pública perquè els gossos defequen, s’instarà els amos a conduir a les seues mascotes a l’embornal més pròxim del clavegueram.

Aquestes directrius cerquen promoure la responsabilitat dels propietaris de mascotes i garantir una convivència ciutadana respectuosa amb l’entorn urbà a la ciutat de Torrent. La Policia Local serà present en diversos punts de la ciutat per a proporcionar informació addicional i aclarir qualsevol dubte que els ciutadans puguen tenir respecte a aquestes pautes.

Des de les regidories de Sanitat i Consum, així com la de Seguretat Ciutadana, s’espera que la col·laboració dels veïns i veïnes de Torrent contribuïsca a mantenir la ciutat més neta i agradable per a tots, tant per als residents com per a les seues benvolgudes mascotes.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.