Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent viu amb emoció les celebracions del Corpus Christi
Torrent viu amb emoció les celebracions del Corpus Christi

Torrent viu amb emoció les celebracions del Corpus Christi

juny 12, 2023

Els carrers de la ciutat es van tornar a omplir de color i alegria per a la celebració d’aquesta festivitat, en la qual van participar els tradicionals personatges de la Moma, els Arquets, la Magrana o els Pastoret

Els carrers de Torrent es van engalanar aquest cap de setmana per a celebrar una de les festivitats amb major tradició de la ciutat, el Corpus Christi, que, com cada any, va congregar a un gran nombre de veïns i veïnes per a gaudir dels seus diferents actes. La programació va donar inici el divendres amb el concert del 51è aniversari de la Unió Musical Torrent en la plaça de l’Església, que va ser seguit, en la nit del dissabte, per l’actuació de la Banda Simfònica del Cercle Catòlic en la mateixa plaça.

La jornada del diumenge va començar amb la tradicional eucaristia en la parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora, des d’on va donar inici la processó celebrada a la vesprada, que va recórrer els limítrofs de la plaça Major fins a desfilar pel tapís floral confeccionat per a l’ocasió en direcció de tornada a la parròquia, com és tradició.

Prèviament, els carros havien iniciat el camí pel barri antic per a dur a terme l’enramà de la murta; i es van realitzar les tradicionals danses amb els personatges dels Arquets, la Magrana,els Pastorets, els Nanos, la Degolla, la Moma, els Cavallets i els Betes. Així mateix, també van participar en la processó els xiquets i xiquetes que enguany van prendre la comunió en les parròquies de la ciutat.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.