Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es prepara per a l’Arribada del foc
Torrent es prepara per a l’Arribada del foc

Torrent es prepara per a l’Arribada del foc

febrer 29, 2024

Pirotécnia Vulcà presenta un espectacle experimental mai abans vist a la Província de València

Tindrà lloc en la Plaça de la Unió Musical a les 23.30 hores

La ciutat de Torrent es prepara per a un cap de setmana intens que donarà el tret d’eixida a les Falles 2024. Després de la inauguració de l’Exposició del Ninot, que tenia lloc este dimarts, arriba el primer esdeveniment pirotècnic del calendari. Serà este divendres 1 de març amb l’Arribada del foc en la plaça de la Unió Musical, un espectacle experimental de la mà de pirotècnia Vulcà.

Un esdeveniment únic a l’altura de les grans ciutats d’Espanya. La seua principal particularitat és que serà íntegrament digital. Un espectacle estudiat al mil·límetre, tenint en compte la disposició de la plaça, situada en l’entrada de Torrent. Una forta aposta per part de l’Ajuntament, que busca diferenciar-se de la resta d’esdeveniments pirotècnics, oferint una cosa completament innovadora.

El que s’espera este divendres és un clar exemple de pirotècnica d’autor, baluard de l’empresa Vulcà. La diferència principal entre l’espectacle convencional i l’Arribada del foc radica en el disseny. S’han combinat milers d’artificis de diferents calibres per a aconseguir una creació pírica única, alguna cosa que mai abans s’ha vist en la pròpia Província de València. A més, cal destacar que este divendres s’utilitzaran més de 3.500 artificis pirotècnics.

Un dels principals segells d’este espectacle és que es tracta de pirotècnia de proximitat, ja que la seua proximitat al públic el farà partícip. Este tipus de pirotècnia permet una distància menor cap a la gent, creant ritmes en molts casos vertiginosos.

Des de l’Ajuntament de Torrent, la JLF i pirotècnia Vulcà s’anima a tots els torrentinos i torrentinas, així com veïns i visitants de tota la Província a acostar-se a gaudir d’este espectacle que difícilment torne a repetir-se durant estes falles, ni a Torrent ni a València. Un esdeveniment que marca un abans i un després i que pretén ser referent, ja que qualsevol persona que s’acoste a veure-ho podrà gaudir de la mateixa forma, perquè està pensat per a repercutir en tots els punts de la plaça.

Després d’una nit que farà vibrar el cel de tota la Comarca de l’Horta Sud, Torrent se submergix oficialment en el seu calendari faller amb actes tan emblemàtics com la Crida als peus de la Torre, que tindrà lloc el diumenge a les 20 hores o la Cavalcada del Ninot, que se celebrarà el dissabte.

Torrent es prepara per a l’Arribada del foc

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.