Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent presumeix dels colors de les seues banderes
Torrent presumeix dels colors de les seues banderes

Torrent presumeix dels colors de les seues banderes

octubre 3, 2023
Paraigües rojos, grocs i blaus vestiran els carrers Sagra i Sant Cristòfor, conformant una bandera d’Espanya de 50 metres en la primera, i una Senyera de 70 metres en la segona

Mancant uns pocs dies per al 9 i el 12 d’octubre, a la ciutat de Torrent ja es respira l’ambient festiu que acompanya al Dia de la Comunitat Valenciana i la Festa Nacional d’Espanya. Els actes de la setmana cultural organitzada per l’Ajuntament ja estan en marxa i, des d’ahir, paraigües rojos, grocs i blaus comencen a adornar els carrers Sagra i Sant Cristòfor, vestint-les amb els colors de la bandera d’Espanya i la Senyera, respectivament, en vespres d’unes dates que prometen ser molt especials. Cal destacar que l’ensenya nacional està conformada per una composició de paraigües d’uns 50 metres, mentre que la Senyera aconseguirà els 70 metres.

“Hem estat treballant en polir fins al més xicotet detall d’aquesta setmana per a submergir-nos de ple en totes dues festivitats. Els nostres carrers lluiran els colors que més ens identifiquen i uneixen com a poble, i estem molt contents que els nostres veïns i veïnes hagen rebut aquesta iniciativa amb tant entusiasme com nosaltres”, comenta l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado.

A més, des del consistori torrentí s’estan ultimant els treballs perquè dilluns que ve, per primera vegada, la Senyera descendisca per la façana de l’Ajuntament per a orgull de la multitud reunida en la plaça Bisbe Benlloch. Una imatge que quedarà per sempre en la memòria de la ciutat.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.