Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent inicia el compte arrere per a les Falles 2024
Torrent inicia el compte arrere per a les Falles 2024

Torrent inicia el compte arrere per a les Falles 2024

setembre 18, 2023
Milers de fallers i falleres es van congregar dissabte passat en l’Àgora de Parc Central per a celebrar el Mig Any Faller de Torrent


Milers de fallers i falleres es van reunir dissabte passat en l’Àgora de Parc Central per a celebrar el Mig Any Faller de Torrent, que es va consolidant a cada edició com un dels esdeveniments més assenyalats del calendari festiu de la ciutat. L’alcaldessa Amparo Folgado i el regidor de Falles, Aitor Sánchez, no van voler perdre’s l’esdeveniment i van acompanyar als fallers en el seu particular inici del compte arrere per a les Falles 2024, gaudint d’una jornada carregada de música, bon menjar i millor ambient.


La festa va començar amb l’actuació de DJ Héctor Martín i el grup Va de Rumba, i després va tenir lloc el tradicional sopar de germanor, la recaptació del qual, juntament amb la de la rifa, serà destinada a fins benèfics. Així mateix, aquesta iniciativa es va complementar amb una recollida d’aliments per a l’Economat de Mare de Déu del Pòpul, integrat per les Càritas parroquials de la ciutat de Torrent. L’orquestra Matrix va tancar la vetlada oferint una revetla per a tots els presents.


“Una vegada més, els nostres fallers i falleres han tornat a demostrar la seua solidaritat i el seu compromís social, representant de la millor manera els valors que propugna Torrent i la seua ciutadania”, destaca l’alcaldessa Amparo Folgado, al que afig que “sempre és un plaer formar part d’aquests esdeveniments, que construeixen la nostra identitat com a poble i ens acosten als nostres veïns i veïnes”.

Punt Violeta
Seguint amb la política de tolerància zero impulsada per l’Ajuntament de Torrent, Junta Local Fallera i les comissions de la ciutat, l’àrea de la Dona va habilitar un Punt Violeta per a atendre qualsevol tipus de conducta relacionada amb la violència sexual i oferir als assistents material divulgatiu per a sensibilitzar a la població sobre aquesta problemàtica.


Cal ressaltar que la vetlada es va saldar sense cap incidència ressenyable, destacant també el bon acolliment que va tenir l’estand, on es van acostar una gran quantitat de persones per a informar-se i xarrar amb els seus integrants.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.