Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent inicia el compte arrere de les Falles 2024
Torrent inicia el compte arrere de les Falles 2024

Torrent inicia el compte arrere de les Falles 2024

setembre 6, 2023
El dissabte 16 de setembre milers de fallers i falleres celebraran en l’Àgora de Parc Central una nova edició del Mig Any Faller


Com ja és tradició, milers de fallers i falleres de Torrent es reuniran el dissabte 16 de setembre en l’Àgora de Parc Central amb motiu del Mig Any Faller. Una celebració molt particular, organitzada per les comissions falleres de la ciutat, en col·laboració amb l’Ajuntament i la Junta Local Fallera, per a festejar que tan sols resten sis mesos fins a les Falles 2024.


Aquesta nova edició del Mig Any Faller donarà inici a partir de les 18h amb un grup d’animació infantil, que serà seguit per la música de DJ Héctor Martín i l’actuació del grup Va de Rumba. Posteriorment, tindrà lloc el tradicional sopar de germanor a l’aire lliure, la recaptació del qual, juntament amb la de la rifa, es destinarà a fins solidaris. Així mateix, també es realitzarà una recollida de queviures per a la seua donació al Punt d’Aliments de Torrent, demostrant, una vegada més, l’esperit solidari de les comissions falleres del municipi. I com a colofó, els fallers i falleres gaudiran d’una revetla protagonitzada per l’orquestra Matrix.

Punt Violeta
Una de les novetats d’enguany és que l’esdeveniment comptarà per primera vegada amb un Punt Violeta, que serà habilitat pel departament de la Dona seguint amb la política de prevenció i sensibilització contra la violència sexual propugnada per l’Ajuntament de Torrent.

Torrent inicia el compte arrere de les Falles 2024

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.