Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra la Passejà del Guió
Torrent celebra la Passejà del Guió

Torrent celebra la Passejà del Guió

gener 29, 2024

Torrent es troba immers en els preparatius per a la festivitat de Sant Blai, programada per a dissabte que ve 3 de febrer. Per això ahir es va celebrar la Passejà del Guió, una de les festivitats més arrelades en esta festivitat. Després de la Missa en la Parròquia de Sant Luís Bertrán, els clavaris i clavariesas van rebre solemnement les seues medalles, marcant així l’inici de les festivitats. Amb l’estendard de Sant Blai enlaire, van desfilar pels carrers habituals del barri, compartint l’alegria i repartint caramels als xiquets i xiquetes que es van congregar per a gaudir de l’esdeveniment.

Enguany els xicotets clavaris són un grup molt nombrós format per 20 clavariesas i 20 clavaris. A més, el Xiquet del Miracle és Marc Xirivella Almenar i col·laboren com a Mares: Carla Navarro Llopis, Elena Pérez Ortí i Marta Noguera Martínez.

Amb la proximitat del dissabte 3 de febrer, els torrentinos i torrentinas esperen amb expectació el dia de Sant Blai, una festivitat que promet unir un any més a la ciutat entorn de les seues tradicions i rebre a milers de visitants al llarg de tot el dia en la Fira i Porrat.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.