Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent anuncia l’arribada de la Setmana Santa amb la celebració del pregó

març 27, 2023


Els actes continuaran el pròxim 2 d’abril amb la benedicció de les palmes i la processó del Diumenge de Rams, donant pas a una setmana repleta d’actes i processons, que culminaran el Diumenge de Resurrecció amb l’Encontre Gloriós

La ciutadania torrentina es va donar cita ahir en la parròquia del Bon Consell per a donar la benvinguda a la Setmana Santa amb la celebració del pregó, una de les tradicions més arrelades en el municipi que, com és costum, anuncia el començament dels actes d’aquesta festivitat, declarada com a Festa d’Interès Turístic Autonòmic. Com és habitual, l’acte va comptar amb la participació de la Reina de l’Encontre i Ángel de la Resurrecció de la Setmana Santa 2023, Inma Muñoz, l’alcalde Jesús Ros, el regidor de Festes, José Pascual Martínez, el president de la Junta Central de Germandats de Setmana Santa, José Vicente Yago, i altres destacats representants de la societat torrentina, que no van voler perdre’s el pregó a càrrec de Jordi Cerdà, vicari de la parròquia de l’Assumpció.


Sobre aquest tema, el regidor de Festes, José Pascual Martínez, remarca que “Torrent és una ciutat viva, amb un gran patrimoni cultural i festiu, que hem de protegir i cuidar perquè es transmeta de generació en generació, tal com ens ha arribat a nosaltres. Per aqueix motiu, des de l’àrea de Festes, en col·laboració amb Turisme i Cultura, mantenim el nostre compromís per a aconseguir que la Setmana Santa de Torrent siga declarada Festa d’Interès Turístic Nacional, donada la seua particular singularitat”, Igualment, l’edil no ha deixat passar l’oportunitat d’animar a la ciutadania a “gaudir dels actes de la Setmana Santa **torrentina, ja que són un dels nostres majors tresors”.

D’aquesta manera, el pròxim dia 2 d’abril, Diumenge de Rams, tindrà lloc la tradicional benedicció de les palmes en la parròquia de Sant Lluís Bertrán, des d’on les germandats de Torrent processionaran en dos recorreguts diferents fins a arribar a la parròquia de la Sagrada Família. Així es donarà el tret d’eixida a una setmana repleta d’actes i processons, que culminaran el pròxim diumenge de Resurrecció amb l’Encontre Gloriós, l’esdeveniment més significatiu i representatiu de la Setmana Santa torrentina.

Para ampliar información pueden dirigirse al Gabinete de Comunicación del Ayuntamiento de Torrent (premsa@torrent.es , 96 111 11 11).

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.