Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

María Peris Moreno i Vega Román Montero són nomenades Falleres Majors de Torrent 2024
María Peris Moreno i Vega Román Montero són nomenades Falleres Majors de Torrent 2024

María Peris Moreno i Vega Román Montero són nomenades Falleres Majors de Torrent 2024

juliol 10, 2023

L’Àgora de Parc Central va acollir dissabte passat l’elecció de les màximes representants falleres de la ciutat i les seues corts d’honor, en un acte carregat d’emoció i sentiment, que perviurà en el record de les protagonistes

. L’Àgora de Parc Central es va engalanar dissabte passat per a viure una de les nits més esperades pel món faller: l’elecció de les màximes representants de la ciutat en les festes falleres del 2024. Un acte carregat de passió i sentiment en el qual María Peris Moreno, de la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, i Vega Román Montero, de la Falla Segon Tram Avinguda, van ser nomenades Fallera Major i Fallera Major Infantil respectivament.

La lectura de noms va ser la culminació d’una intensa vetlada plena d’emocions que, com és tradició, va començar amb la recepció de les Corts d’Honor i Falleres Majors de 2023, Anna Mora Miquel i Lorena González Andreu, per part de l’alcaldessa Amparo Folgado i el regidor de Falles, Aitor Sánchez, els qui els van fer lliurament de les insígnies de la ciutat. A continuació, Anna i Lorena van oferir unes emotives paraules al públic, mostrant el seu agraïment a totes les persones que els han acompanyat durant aquests intensos dotze mesos, que sempre conservaran en la seua memòria amb gran afecte.

Seguidament, i després d’un espectacle de música i ball, van pujar a l’escenari les 22 candidates a Falleres Majors -13 representants adultes i 9 infantils-, iniciant, una vegada més, el nou cicle faller. Una vegada finalitzada la presentació de candidates va arribar el moment més esperat de l’acte, quan l’alcaldessa Amparo Folgado va rebre els sobres del jurat i va revelar davant l’atenta mirada de tots els presents el nom de les triades, María i Vega, que van rebre la notícia amb llàgrimes d’emoció i alegria en veure complit el seu somni. Després del seu nomenament, l’alcaldessa va voler felicitar les seleccionades per “el gran honor de ser les representants de la ciutat en les Falles 2024” i les va animar a gaudir de “un any ple de felicitat en companyia de les seues Corts d’Honor, amics i familiars, que segur que estarà plagat de moments inoblidables i vivències increïbles”.

D’aquesta manera, la Cort d’Honor de la Fallera Major de Torrent 2024, María Peris Moreno, està conformada per Mª Amparo Guzmán Gómez (falla La Plaça); Marta Navarro León (Ángel de l’Alcázar); Zaira Herraiz Rosa (falla Antoni Pardo); Mª José Llópez García (falle Carrer Toledo); Estela Tanco Poveda (falla Barri Cotxera); Miriam Martínez Torrijos (falla Pare Méndez); Mireia Higueiras Murcia (falla Segon Tram Avinguda-País Valencià); i Alicia Lavara Marcilla (falla Avinguda Reina Sofia-Plaça Pedro Iturralde).

Pel seu costat, de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Torrent, Vega Román Montero, formaran part Mª Cruz Peris Villa (falla Pare Méndez); Lola Medina Zayas (falla Barri Sant Gregori); Daniel·la Sanchís Alonso (falla Carrer Benemèrit Guàrdia Civil); Valeria Bartual Montero (falla Nicolás Andreu); Aitana Díaz Ramos (falla Zaragoza-Parc Central); Aitana Torres Peinado (falla Sant Valeriano); Lucia Romero Parras (falla Lope de Rueda i Verge del Puig); i Ainhoa Rodrigo Marcilla (Avinguda Reina Sofia-Plaça Pedro Iturralde).

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.