Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Els patges reals visitaran tres places de Torrent
Els patges reals visitaran tres places de Torrent

Els patges reals visitaran tres places de Torrent

gener 2, 2024

En vespres de l’arribada dels Reis Mags, els Patges Reals de Melchor, Gaspar i Baltasar realitzaran una visita especial a la ciutat de Torrent per a recollir les cartes dels més xicotets. La jornada està programada per al dimecres 3 de gener de 2024, des de les 11:00h fins a les 14:00h, abastant tres places emblemàtiques on s’estan duent a terme activitats infantils durant estos dies: La Plaça Major al costat de la Torre, el Mercat de Sant Gregori i els jardins de Parc Central.

Cal destacar que la iniciativa cerca acostar la il·lusió del Nadal a diferents punts de la ciutat, fomentant la participació activa dels més xicotets en esta festivitat tan especial.

A més, durant tot el Nadal, els xiquets i xiquetes de Torrent han tingut l’oportunitat de depositar les seues cartes en la Bústia Real, instal·lat estratègicament al Betlem monumental situat en la plaça Corts Valencianes.

Enguany, la celebració adquirix un matís especial amb l’avançament de la visita dels patges al Campament Real, que s’estendrà durant dues jornades i se situarà en l’Hort de Trénor. Este encantador espai es transformarà al poble de Betlem, oferint als xiquets i xiquetes de Torrent, una experiència nadalenca única.

La ciutat de Torrent es prepara així per a rebre amb alegria i entusiasme als Patges Reals, els qui seran els portadors de les il·lusions i somnis dels més xicotets a Ses Majestats els Reis Mags.

La ciutat de Torrent ha programat diferents activitats per als més xiquets durant estos últims dies de Nadal.

Dimarts, 2 de gener de 2024

De 11:00h. a 14:00h. Activitats Infantils a la Torre, el Mercat Sant Gregori i els jardins de Parc Central.

16:15h. Fuita Room “Rescat en Hogwarts” en el CIJ, activitat per a joves prèvia inscripció en la web.

Dimecres, 3 de gener de 2024

De 11:00h a 14:00h. Activitats Infantils a la Torre, el Mercat Sant Gregori i els jardins de Parc Central. Rebran la visita dels Patges Reals per a recollir les cartes.

18:00h. Representació de “RUDOLPH, EL MUSICAL” en L’Auditori de Torrent.

Dijous, 4 de gener de 2024

De 10:00h a 15:00h i 16:15h a 20:00h. Campament Real amb la presència de Ses Majestats els Reis d’Orient en L’Hort de Trénor. Veuen en el trenet de Nadal, que sale des del Carrer Azorín.

Divendres, 5 de gener de 2024

De 10:00h a 15:00h. Campament Real amb la presència de Ses Majestats els

Reis d’Orient en L’Hort de Trénor. Veuen en el trenet de Nadal, que sale des del Carrer Azorín.

18:30h. Gran Cavalcada de Reis Mags, amb inici al carrer Genaro Palau fins a l’Ajuntament de Torrent. Amb adoració dels Reis al Xiquet Jesús del Betlem de Pallardó.

20:00h. Gran Concert de Cap d’any amb la Strauss Festival Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble en L’Auditori.

Els patges reals visitaran tres places de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.