Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Les Falleres Majors de Torrent lluiran, per primera vegada, pintes personalitzades en la seua exaltació
Les Falleres Majors de Torrent lluiran, per primera vegada, pintes personalitzades en la seua exaltació

Les Falleres Majors de Torrent lluiran, per primera vegada, pintes personalitzades en la seua exaltació

octubre 25, 2023
María Peris Moreno i Vega Román Montero van rebre ahir de mans de l’alcaldessa Amparo Folgado aquestes peces d’orfebreria, que han sigut cisellades a mà amb l’escut de la ciutat i un record del seu regnat en una de les pues
L’Auditori de Torrent tornarà a ser testimoni d’aquest emotiu i esperat acte. El dissabte a les 18:30h serà el torn de l’exaltació de María com a Fallera Major, i el diumenge a les 11:30h se celebrarà l’exaltació de Vega com a Fallera Major Infantil

Les Falleres Majors de Torrent, María Peris Moreno i Vega Román Montero, veuran el seu somni fet realitat el pròxim cap de setmana, quan reben la joia i la banda que les acredita com a màximes representants falleres de la ciutat en la celebració de les seues respectives exaltacions. Un honor reservat a unes poques triades en la història del municipi, que tindran el privilegi de poder compartir amb els familiars i sers estimats reunits en l’Auditori de Torrent, on tornarà a celebrar-se aquest emotiu i esperat acte.

Com és tradició, un dels grans atractius de l’esdeveniment serà conèixer el secret millor guardat per María i Vega: el vestit que vestiran com a màximes representants de les festes falleres i el de les seues Corts d’Honor. Aquesta indumentària serà complementada per les pintes i adreços que les protagonistes van rebre ahir a la vesprada de mans de l’alcaldessa Amparo Folgado i el regidor de Falles, Aitor Sánchez, en la recepció celebrada dependències de la Casa de la Cultura.

Per primera vegada les Falleres Majors de Torrent lluiran en la seua exaltació una pinta personalitzada per a cadascuna d’elles, obra de la prestigiosa casa Castillo Cinceladores. Aquestes peces d’orfebreria han sigut cisellades a mà amb l’escut de la ciutat i un record del seu regnat en una de les pues. Per part seua, els adreços, creats ja fa 5 anys, han sigut adaptats per a l’ocasió per a ajustar-se a les mesures exactes de les afortunades.

“Volíem que aquest dia fora inoblidable per a María i Vega. Així que decidirem fer una cosa especial, diferent. Alguna cosa que sempre recorden quan, en uns anys, tiren la vista enrere i pensen en aquest any tan màgic i il·lusionant que s’aveïna. Per això, hui els fem lliurament d’aquestes pintes personalitzades, un obsequi que guarda l’essència del seu regnat i que sempre els acompanyarà”, proclama Folgado. Per part seua, Sánchez afirma que “és un plaer poder compartir amb les nostres Falleres Majors aquests mesos tan emocionants i estar al seu costat en cada acte. Estic segur que va ser un any de somni”.

Durant la vetlada, el president de la OAM Junta Local Fallera, Roberto Gómez, també va fer lliurament a Folgado i Sánchez de les insígnies de les Falles de Torrent. Tant l’alcaldessa com l’edil es van mostrar profundament agraïts en rebre aquest reconeixement i van manifestar que continuaran treballant per a retornar la confiança rebuda.

Horari de les exaltacions
L’Auditori de Torrent acollirà l’acte d’exaltació de María com a Fallera Major el dissabte a les 18.30, iniciant-se la recepció prèvia al voltant de les 18:00h; mentre que el diumenge serà el torn d’exaltar a Vega a partir de les 11:30h, donant principi la recepció a les 11:00h.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.