Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Nadal arriba als barris de Torrent

desembre 26, 2023
La plaça Major, el Mercat de Sant Gregori i els jardins de Parc Central s’ompliran d’activitats infantils els dies 27 i 28 de desembre i 2 i 3 de gener, en horari d’11.00 a 14:00h

El Nadal arriba als barris de Torrent amb una infinitat d’activitats perquè els més xicotets puguen gaudir d’una divertida alternativa d’oci durant les seues vacances escolars. En el matí del dimecres 27 i el dijous 28 de desembre, d’11.00 a 14:00h, s’oferiran nombrosos tallers i jocs en la plaça Major, el Mercat de Sant Gregori i els jardins de Parc Central, que es complementarà amb la representació del teatre “Frosty y Rudolf” demà, a les 11:30h, en la plaça situada darrere de l’Auditori de Torrent. Igualment, les activitats infantils es reprendran els dies 2 i 3 de gener en els mateixos llocs i amb l’horari anteriorment esmentat.

“Volem que els xiquets gaudisquen al màxim d’aquestes dates tan assenyalades, que es divertisquen i aprenguen juntament amb els seus amics. A més de facilitar als pares la conciliació laboral durant les seues vacances escolars”, destaca la delegada de Festes, María Fernández, qui també comenta que des de l’àrea s’ha estat treballant amb l’objectiu de “portar el Nadal als diferents barris de Torrent i que els veïns pogueren accedir més fàcilment a les activitats proposades”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.