Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa estrena el seu pati andalús

agost 31, 2023
En l’acte d’inauguració, que va comptar amb la participació de l’alcaldessa Amparo Folgado i la Corporació Municipal, es va nomenar com a socis d’honor de l’associació a Ascensión Galindo, Sebastián Jiménez i María Guerrero

L’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa continua immersa en les celebracions de la seua XXXII Setmana Cultural i Festa d’Estiu, que va arribar ahir al seu equador amb la inauguració del seu nou pati andalús. Un preciós racó dins del local de l’associació, inspirat en la tradició andalusa, amb colors celestes i un immaculat blanc adornat amb flors i variats tests.

En l’acte, en el qual no van faltar l’alcaldessa Amparo Folgado i la Corporació Municipal, així com la presidenta de la Federació d’Entitats Andaluses de la Comunitat Valenciana, Puri Torres, l’associació va voler atorgar un reconeixement molt especial a Ascensión Galindo, Sebastián Jiménez i María Guerrero, els qui van ser nomenats membres d’honor. Els encarregats de realitzar el nomenament van ser la Reina Major, Inma Pérez, la Reina Infantil, Elsa Parrilla, i el president de l’associació, Sebastián Jiménez, fill d’un dels guardonats.

En el seu torn de paraula, l’alcaldessa de Torrent va voler destacar que “sempre és un plaer poder compartir amb vosaltres aquests moments d’alegria i festa, que ens brindeu cada any amb la vostra setmana cultural. I és que el mes d’agost ja és sinònim a la nostra ciutat de passió per Andalusia i els seus costums”. Així mateix, Folgado també va posar en valor “la importància de la comunitat andalusa per a Torrent, sent una part indispensable de la nostra identitat com a poble”, a més de felicitar els recentment nomenats socis d’honor “per aquest reconeixement tan especial, que segur no oblidareu mai”.

Així, fins diumenge que ve 3 de setembre continuaran el programa preparat per l’associació en homenatge a les arrels del poble andalús, amb nombroses activitats gastronòmiques, actuacions musicals o jocs infantils, entre altres. Un dels actes més destacats de la setmana arribarà diumenge que ve, a partir de les 11:30h, amb la processó de la Verge del Rocío des de l’església de la Sagrada Família i la posterior missa i processó.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.