Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Inma Muñoz Palencia és nomenada com a reina de l’Encontre i Àngel de la Resurreció 2023 entre els aplaudiments de l’Auditori de Torrent
Inma Muñoz Palencia és nomenada com a reina de l’Encontre i Àngel de la Resurreció 2023 entre els aplaudiments de l’Auditori de Torrent

Inma Muñoz Palencia és nomenada com a reina de l’Encontre i Àngel de la Resurreció 2023 entre els aplaudiments de l’Auditori de Torrent

gener 24, 2023


L’Auditori de Torrent es va engalanar dissabte passat per a celebrar el nomenament públic d’Inma Muñoz Palència com a reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció 2023 de la Setmana Santa de Torrent. Un acte molt significatiu per a la ciutat, en el qual la protagonista va estar acompanyada de les seues cambreres, Berta i Anna, així com dels familiars, amics i confrares de les germandats de Torrent i els de la seua pròpia germandat, les Negacions de Pere, juntament amb el Germà Major Suprem, José Vicente Viñes.


La vetlada es va iniciar amb la recepció de la futura representant de la virreina Germana de Foix durant el Dia de l’Encontre Gloriós i les seues cambreres, que van ser rebudes per l’alcalde Jesús Ros, el regidor de Festes, José Pascual Martínez, la reina de l’Encontre de 2022, Azucena Guimerá Palop, el president de la Junta Central de Germandats de Setmana Santa (JCHHSS), José Vicente Yago Mora, i els representants de la corporació municipal i la Setmana Santa torrentina.


Després d’aquest acte inicial, va arribar el moment d’acomiadar la reina de l’Encontre de 2022, que va pujar a l’escenari acompanyada dels aplaudiments d’un Auditori ple de gom a gom, per a passar el testimoni del seu regnat a Inma Muñoz Palencia. Seguidament, la protagonista de la vetlada va pujar a l’escenari al costat de les seues cambreres per a rebre la insígnia que l’acredita com a reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció de la Setmana Santa 2023.


L’alcalde Jesús Ros va voler dedicar unes emotives paraules a Inma i les seues cambreres, Berta i Anna: “Hui s’inicia un any que recordareu tota la vida, carregat d’il·lusió i bons moments amb els vostres sers estimats. Sou les representants de la Setmana Santa, una de les tradicions més arrelades a Torrent, i ja formeu part de la història de la nostra ciutat”.


Així mateix, el germà d’Inma, Juan Daniel Muñoz, que va ser el mantenidor de l’acte, es va dirigir a ella per a expressar “l’enorme orgull que sent en veure que compleixes el teu somni, i la sort que tinc de poder viure aquest moment al teu costat i acompanyar-te durant aquest any tan il·lusionant”. Per part seua, el president de la Junta Central de Germandats de Setmana Santa (JCHHSS), José Vicente Yago Mora, va declarar que va ser “un gran plaer compartir l’any amb Azucena”, abans de dedicar-li les següents paraules a Inma: “ja eres oficialment reina de l’Encontre. Una il·lusió que sempre has portat en el teu cor i que hui has fet realitat. Desitge que gaudisques de tots els actes, especialment de l’Encontre de Resurrecció, perquè en el moment que s’obri la “carxofa” el teu cor vibrarà amb l’alegria immensa d’anunciar la gran notícia de la resurrecció de Crist”.


A continuació, els germans majors de les germandats torrentines van pujar a l’escenari per a felicitar Inma, com a avantsala del nomenament del Germà Major Suprem, José Vicente Viñes. I per a finalitzar l’acte, el públic va entonar l’Himne de Torrent i el de València.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.