Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Trenet de Nadal circularà de nou per Torrent
El Trenet de Nadal circularà de nou per Torrent

El Trenet de Nadal circularà de nou per Torrent

gener 3, 2022

Un recorregut per l’Avinguda portarà els passatgers fins a l’exposició de Playmobil a Las Américas

Amb l’arribada de les festes nadalenques la ciutat de Torrent ha preparat una intensa agenda amb activitats culturals, musicals o esportives; festes, d’altra banda, que pretenen ser inclusives, solidàries, participatives i per a tots els públics. Per aquest motiu, com ja és costum, l’Ajuntament posa en marxa el “Trenet de Nadal”, un servei de transport però també una activitat recreativa per a l’ús i diversió de les famílies. Es tracta d’un xicotet tren que circularà per l’Avinguda, amb eixida des de la Plaça Moralets, i portarà a xiquets i majors fins al Centre Comercial Las Amércas, on es troba l’exposició de diorames de Playmobil. Davant l’èxit de visites d’aquesta exposició, el trajecte en aquest trenet no solament serà una atracció recreativa, sinó que facilitarà el desplaçament als qui vulguen acostar-se a gaudir de l’exposició.

El Trenet de Nadal circularà de nou per Torrent
Així doncs, enguany les famílies podran passejar en aquest trenet durant els dies festius, i podran fer-ho el 22, 23 i 24 de desembre en horari de matins, d’11.00 a 14.00 h; mentre que els dies 27, 28, 29 i 30 el tren farà el seu recorregut durant tota la jornada, d’11.00 a 14.00 h al matí i de 17.00 a 20.00 h a la vesprada. Després de la festivitat de Cap d’Any, tornarà el trenet, els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, en horari de matins, per a gaudir del passeig nadalenc per la ciutat.

Únicament queda recordar que, per precaució i en benefici de la salut de tots, serà obligatori l’ús de màscara i el compliment de les directrius sanitàries, tant durant el trajecte com en les diverses activitats que s’han organitzat per a celebrar aquestes festes.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.