Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent i Segorb tornen a celebrar el seu agermanament
Torrent i Segorb tornen a celebrar el seu agermanament

Torrent i Segorb tornen a celebrar el seu agermanament

agost 31, 2022

Torrent, 31/08/2022. Un any més, la ciutat de Sogorb celebra les seues festes patronals, amb una programació plena d’activitats, en les quals va tenir especial protagonisme la consolidació de la germanor entre Sogorb i Torrent. 

L’homenatge a la unió d’aquestes dues ciutats va tenir lloc després de l’acte de proclamació de la reina major de les festes, Carmen Gómez Climent, el passat 27 d’agost, amb la participació de les falleres majors de Torrent de 2023 i 2022, Anna Mora Miquel i Sara Garrigues Royo, aquesta última amb participació especial, perquè no va poder participar l’any passat al no celebrar-se les festes de Sogorb per les mesures de precaució després de la pandèmia. També van comptar amb la presència de l’alcalde Jesús Ros, i del regidor de Festes i Participació Ciutadana, José Pascual Martínez, qui destaca l’afecte i l’atenció amb la qual van ser rebuts. 

El dia 28 d’agost, van seguir les celebracions amb l’acte de proclamació de la reina major infantil, Victoria Moya Martínez, amb la presència de les falleres majors infantil de Torrent 2023 i 2022, Lorena González Andreu i Paula Alapont Moreno.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.