Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent s’ompli de màgia i diversió amb un variat programa nadalenc per a tots els públics
Torrent s’ompli de màgia i diversió amb un variat programa nadalenc per a tots els públics

Torrent s’ompli de màgia i diversió amb un variat programa nadalenc per a tots els públics

desembre 21, 2023

L’Ajuntament de Torrent ha preparat un extens i divers programa d’activitats per a celebrar la temporada nadalenca, amb l’objectiu d’arribar a tots els públics i barris de la ciutat. Però després de la celebració de la Nit de Nadal i el Nadal, aquestes s’incrementen ja que comencen les vacances escolars.

Dimarts 26 de desembre: Dia Infantil i Juvenil
El dimarts 26 de desembre estarà dedicat per complet als més joves. A les 10.00 hores, el Centre d’Informació Juvenil (CIJ) serà escenari del primer taller de papiroflexia (origami), dirigit al públic jove. La inscripció prèvia és necessària i es pot realitzar a través del portal d’inscripcions de l’Ajuntament (https://inscripciones.torrent.es/). A les 11.30 hores, en la Plaça Fra Antoni Panes, es durà a terme la representació teatral “Una fábula navideña”. A la vesprada, l’Auditori de Torrent acollirà la funció de “Malèfica: La historia de Aurora”, amb entrades a la venda en el propi auditori (https://www.auditoritorrent.com) .

Dimecres 27 de desembre: Continua la màgia Infantil en quatre places de Torrent
Les activitats infantils continuen el dimecres 27 de desembre amb un taller de pintura de neó a les 10.00 hores en el CIJ, també amb inscripció prèvia. A partir de les 11.00 hores, la Plaça Major, el Mercat Sant Gregori i els jardins de Parc Central s’ompliran d’activitats per als més xicotets. A les 11.30 hores, la Plaça situada darrere de l’Auditori serà l’escenari d’un emocionant Teatre al carrer amb l’obra “Frosty y Rudolf”.

Dijous 28 de desembre: Sant Silvestre Solidària i més activitats infantils
El dijous 28 de desembre arriba la XIV edició de la Sant Silvestre Solidària de Torrent, amb eixida i arribada al carrer Ramón y Cajal a les 20.30 hores. Les inscripcions estan obertes en Cronorunner (https://www.cronorunner.com/inscripcion.php?ref==548-1861).
Al matí, a les 10.00 hores, el CIJ albergarà una sessió de jocs de taula. Tres places de la ciutat se sumaran novament a les activitats infantils: la Plaça Major, el Mercat Sant Gregori i els jardins de Parc Central.

Divendres 29 de desembre: Tallers i Concert Tribut a Luis Miguel
El divendres 29 de desembre, el Centre d’Informació Juvenil (CIJ) oferirà un taller d’iniciació a la impressió 3D a les 10.00 hores. A la vesprada, els joves podran gaudir del Escape Room “Plan Maestro”, recomanat per a edats de 15 a 19 anys i amb inscripció prèvia (https://torrentjove.com/escape-room-plan-maestro/).
En la Plaça Major, la carpa acollirà un Concert Tribut a Luis Miguel, una vetlada musical per a totes les edats, que donarà inici a les 20.30 hores.

Diumenge 31 de desembre: Comiat de l’Any amb Campanadas Infantils i Feliç 2024
L’últim dia de l’any, Torrent s’acomiada amb les Campanades Infantils en la Plaça Va unir Musical, al costat de Pequeradio, oferint diversió per als més xicotets. A la nit, la Federació de Moros i Cristians organitza el Cap d’any en la Plaça Major, amb les campanades a la Casa de la Cultura.

Amb aquest complet programa, l’Ajuntament de Torrent cerca brindar moments especials i festius per a tots els seus veïns, sobretot els més xicotets de la casa, reforçant l’esperit nadalenc i que les activitats arriben a tots els barris. La programació continuarà a partir del 2 de gener amb moltes novetats que s’estendran fins al 6 de gener.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.