Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Les festes de Torrent atrauen les mirades de milers de persones durant el mes de juliol

agost 3, 2023

Més de 110 mil persones de la Comunitat Valenciana van seguir per televisió la retransmissió de la Gran Entrada de Moros i Cristians de Torrent

En el total de les festes, més de 100 mil persones van consultar les xarxes municipals per a mantindre’s informats

Torrent va tancar les festes patronals de 2023 amb un balanç positiu, no sols en la celebració dels propis esdeveniments, sinó també en la repercussió generada a través dels canals de comunicació i les xarxes socials de l’Ajuntament. Durant les setmanes d’activitats relacionades amb les festes de juliol, més de 100.000 persones van consultar en algun moment les publicacions i vídeos dels canals municipals en les principals xarxes socials com Instagram i Facebook.

Els esdeveniments més seguits van ser els relacionats amb les celebracions de Moros i Cristians. La Gran Entrada va registrar més de 30.000 visites acumulades en la retransmissió del passat dissabte. I les informacions relacionades amb l’Entradeta Infantil van superar les 13.000 visualitzacions. A això cal sumar la resta de continguts generats al llarg del mes de juliol, com a concerts, activitats esportives i d’oci, fins a sumar un abast superior a les 100.000 persones entre tots els canals de comunicació.

A això cal afegir que la informació oferida durant les últimes setmanes va traspassar fronteres, ja que es van registrar visites d’espectadors de països com els Estats Units, França, Algèria, l’Argentina, Bolívia o Colòmbia.

Amb estes noves dades, els comptes municipals d’Instagram i Facebook aconsegueixen nous registres màxims. Ja són més de 21 mil seguidors els que segueixen l’actualitat de Torrent a través de Facebook i el compte d’Instagram va superar recentment els 9.600 seguidors.

A més, la repercussió de les festes de Torrent no es va limitar a les xarxes, ja que la retransmissió de la 8 Mediterrani de la Gran Entrada de Moros i Cristians va aconseguir els 110 mil espectadors.

Nova campanya de comunicació per a mantindre informada a la ciutadania

L’Ajuntament de Torrent ha llançat una nova campanya perquè els ciutadans del municipi coneguen tots els canals a través dels que poden rebre la informació i estar al dia dels esdeveniments i activitats de la ciutat.

Entre altres suports, aquesta informació es pot veure en ventalls que es van repartir durant la Gran Entrada de Moros i Cristians. Es potencia així l’ús de canals de difusió com Telegram o el Whatsapp municipal, en el qual la gent pot donar-se d’alta afegint enviant el missatge “ALTA” al costat del seu nom i l’idioma en el qual desitja rebre la informació al número de telèfon 662 59 41 80.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.