Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Les falles Plaça Sant Roc i Reina Sofia salvaran els seus ninots de les flames en la nit de Sant Josep

març 2, 2023


L’Antic Mercat va acollir ahir la inauguració de l’Exposició del Ninot, on les 29 comissions falleres de Torrent van presentar una mostra dels monuments que adornaran la ciutat


Les Falleres Majors de Torrent, Anna Mora Miquel i Lorena González Andreu, van ser les encarregades d’anunciar els ninots indultats


La sala cívica de l’Antic*Mercat va acollir ahir la inauguració de la tradicional Exposició del Ninot, on cadascuna de les 29 comissions falleres de Torrent van presentar una mostra dels monuments que adornaran la ciutat des de la nit de la Plantà. Com cada any, en l’acte es van descobrir els ninots que se salvaran de les flames de la Cremà, sent indultat per a aquestes festes falleres 2023 el Ninot Infantil de la Falla Plaça Sant Roc i el Ninot Major de la Falla Reina Sofia.


Les Falleres Majors de Torrent, Anna Mora Miquel i Lorena González Andreu, en companyia de l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, José Pascual Martínez, van ser les encarregades de donar a conèixer el nom de les comissions guanyadores, a les quals van dedicar unes boniques paraules com a felicitació. L’alcalde Jesús Ros també va voler donar l’enhorabona “a totes les comissions de Torrent, per la gran qualitat de les obres presentades, alguna cosa que tenim la sort de poder dir tots els anys. Gràcies per continuar mantenint visca la nostra cultura, història i tradició”.


Per a aquelles persones interessades a visitar la mostra, Exposició del Ninot estarà oberta fins al 13 de març de dilluns a divendres de 8 a 14h i de 17 a 20 h els dimarts i divendres; i els dissabtes de 8 a 14 h.


Ací es pot consultar la relació completa de premis:
Secció tercera infantil: Falla Sant Amador espartero
Secció tercera major: Falla El Moli
Secció segona infantil: Falla Poble Nou
Secció segona major: Falla Reina Sofia
Secció primera infantil: Falla Sant Roc
Secció primera major: Falla Sant Roc
Secció especial infantil: Falla Cronista
Secció especial major: Falla Ramon i Cajal
Ninot indultat infantil Falles de Torrent 2023: Falla Sant Roc
Ninot indultat major Falles de Torrent: Falla Reina Sofia

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.