Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El cel de Torrent s’il·luminarà amb un espectacle de focs artificials mai vist abans el 9 d’octubre
El cel de Torrent s’il·luminarà amb un espectacle de focs artificials mai vist abans el 9 d’octubre

El cel de Torrent s’il·luminarà amb un espectacle de focs artificials mai vist abans el 9 d’octubre

octubre 6, 2023
L’alcaldessa Amparo Folgado i el gerent de la pirotècnia Vulcano, Fernando Trotonda, s’han reunit aquest matí per a definir els detalls de l’espectacle que tancarà les celebracions del Dia de la Comunitat Valenciana

Amb el 9 d’octubre , l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, s’ha reunit aquest matí en l’Antic Mercat amb Fernando Trotonda, gerent de la pirotècnia Vulcano, per a ultimar els preparatius del gran espectacle de focs artificials que tancarà el Dia de la Comunitat Valenciana en la plaça Major.

“No podem revelar molts detalls, ja que volem que el públic experimente per si mateix totes les sorpreses que han preparat Fernando i la gent de Vulcano. Però estem segurs que serà una cosa inoblidable”, afirma l’alcaldessa Folgado. Per part seua, Trotonda declara que “és un orgull per a Vulcano estar present a Torrent i participar d’un acte d’aquesta rellevància, estem molt agraïts per l’oportunitat i farem el possible per estar a l’altura. Per este motiu, hem preparat una cosa que mai abans s’ha vist a la ciutat”.

Així, una vegada finalitzada la processó cívica del 9 d’octubre, al voltant de les 20h, tindrà lloc el concert extraordinari de la Banda del Cercle Catòlic, com a avantsala del gran espectacle de focs artificials que acomiadarà les celebracions de la festa de tots els valencians. Trotonda ha donat a conèixer algunes novetats que s’introduiran en l’espectacle, destacant que “els focs artificials seran disparats des d’una plataforma elevadora situada darrere de la Torre, creant un espectacular efecte visual que emfatitzarà la figura d’aquest emblemàtic monument”. No obstant això, caldrà esperar fins al 9 d’octubre per a conèixer els secrets millor guardats d’un espectacle que promet quedar en el record de tots els presents.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.