Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent i Ecovidrio uneixen forces en la campanya ‘La Plantà del Vidre’

març 14, 2023


L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar a la ciutadania sobre la importància de reciclar els envasos de vidre durant les Falles

Com ja fera l’any passat, la ciutat de Torrent s’uneix a la campanya ‘La Plantà del Vidre’ impulsada per l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio per a aquestes Falles, l’objectiu de les quals és conscienciar a la població de Torrent, i especialment als fallers i falleres, de la importància de separar correctament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Amb aquest propòsit, Ecovidrio ha tornat a vinilar els contenidors de vidre pròxims als 29 casals fallers de la ciutat, de manera que siga més senzill comptar els quilograms d’envasos de vidre arreplegats durant les festes. Igualment, per a reforçar la campanya, els dies 16 i 17 de març els casals fallers seran visitats per educadors ambientals per a informar sobre la importància del reciclatge d’envasos de vidre i els beneficis que reporta al medi ambient i la societat.


D’aquesta manera, s’estableixen tres premis diferents: el premi al municipi més reciclador respecte al mateix període de l’any anterior i que major difusió faça de la campanya, consistent en una plantació d’arbres en la localitat en la qual cada faller podrà apadrinar un exemplar; el premi a les Falles que reciclen en el seu propi contenidor més de 400 kg d’envasos de vidre, sent recompensades amb un miniglú amb la imatge de la campanya per al casal; i, finalment, el guardó verd d’Ecovidrio als municipis que superen el repte de reciclatge proposat. Cal destacar que en aquesta edició repeteixen els municipis valencians de La Pobla de Vallbona, Llíria, Benaguasil, Cullera, Gandia, Catarroja, Torrent, Paterna, L’Eliana i Algemesí, mentre que se sumen Godella, Borriana i la Vall d’Uixó.


En la pàgina web www.laplantadelvidre.es es poden consultar les bases legals d’aquesta iniciativa, així com els criteris de puntuació per a aconseguir els diferents premis.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.