Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Aquarterament aeri del Vedat celebra la festa de la seua patrona la Verge de Loreto
L’Aquarterament aeri del Vedat celebra la festa de la seua patrona la Verge de Loreto

L’Aquarterament aeri del Vedat celebra la festa de la seua patrona la Verge de Loreto

desembre 11, 2023

Ahir diumenge, l’Aquarterament Aeri El Vedat es va vestir de gala per a commemorar la festivitat de la Verge de Loreto, patrona de l’Exèrcit de l’Aire. La jornada va començar amb una solemne missa en la Parròquia de Santa María de Mont-Vedat, marcant l’inici d’una sèrie d’esdeveniments significatius.

L’Esquadrilla de Transmissions nº4, amb seu en el mateix aquarterament, va ser l’epicentre de les celebracions que van retre homenatge a la patrona dels aviadors. La capità Mª de la Mar Ochando va encapçalar l’acte, que va comptar amb la distingida presència de membres destacats de les Forces Armades.

Durant l’acte institucional que va seguir a la missa, es va dur a terme el lliurament de distincions especials a aquells els mèrits dels quals han destacat en l’acompliment de les seues funcions, així com aquells membres que es jubilen. Un moment especialment emotiu va ser el recordatori als caiguts, simbolitzat amb el lliurament d’una corona de llorer en memòria d’aquells que van donar les seues vides al servei d’Espanya.

L’alcaldessa Amparo Folgado, acompanyada per membres de l’equip de govern i de la corporació municipal, va tenir l’honor de depositar la corona de llorer, rendint així tribut als herois caiguts. La cerimònia va comptar també amb la participació del Comissari de la Policia Nacional a Torrent, el Comissari de la Policia Local i membres destacats de Protecció Civil.


Per a culminar la jornada de manera festiva es va oferir un vi d’honor que va propiciar la trobada i la confraternització entre els assistents i les seues famílies.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.