Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Una espectacular Senyera il·lumina el cel de Torrent donant inici al mes de març
Una espectacular Senyera il·lumina el cel de Torrent donant inici al mes de març

Una espectacular Senyera il·lumina el cel de Torrent donant inici al mes de març

març 2, 2024
Torrent dona la benvinguda a març amb un espectacle experimental de la mà de Pirotècnia Vulcano
Milers de persones s’han congregat al voltant de la Plaça de la Unió Musical per a disfrutar d’este espectacle

La ciutat de Torrent ha donat la benvinguda al mes de març de 2024 amb el primer dels actes del calendari pirotècnic. Una gran aposta de l’Ajuntament de Torrent a l’altura de les grans ciutats d’Espanya en termes de pirotècnia que ha congregat a milers de persones en la plaça de la Unió Musical.

El que s’ha viscut este divendres ha sigut un clar exemple de pirotècnica d’autor, baluard de l’empresa Vulcano. Un festival de pólvora, llum, color i música que ha sorprés i a ningú ha deixat indiferent. La diferència principal entre l’espectacle convencional i l’Arribada del Foc ha radicat en el disseny, estudiat i adaptat específicament a l’espai. En ell s’han combinat milers d’artefactes de diferents calibres per a aconseguir una creació pírica única, alguna cosa que mai abans s’havia vist en la pròpia Província de València, amb més de 3.500 artificis pirotècnics.

Un espectacle que s’ha estés prop de 10 minuts, íntegrament digital i de proximitat, que ha permés una distància menor cap a la gent, que ha ballat i saltat al ritme de la pólvora. Sense cap dubte, un dels moments més emotius ha sigut el colofó final, amb una gran Senyera que ha omplit de color el cel i que s’ha pogut albirar des de diferents punts de la comarca.

Les encarregades de donar el tret d’eixida van ser les Falleres Majors de Torrent, María Peris i Vega Román, que van poder contemplar l’espectacle des del balcó del EMAT, acompanyades de les seues Corts d’Honor, així com representants de totes les festes de la ciutat de Torrent. Al costat de l’Alcaldessa Amparo Folgado, va estar la Regidora de Turisme de la ciutat d’Alacant, Ana Poquet, que no va voler perdre’s este espectacle únic, així com membres de l’equip de govern, de la corporació i els patrocinadors.

L’espectacle va començar a les 23:15h. a la porta de l’Ajuntament amb un espectacular correfoc que va anar cridant als torrentins per tot el passeig central de l’Avinguda al Vedat a acudir a l’Arribada del Foc.

Torrent inicia d’esta manera un cap de setmana molt faller que ha continuat este matí amb una macrodespertà en la qual han participat les 28 comissions de la ciutat i esta vesprada, amb la Cavalcada del Ninot. El diumenge culminarà amb la Cavalcada del Ninot Infantil i la Crida, a les 20:00h. als peus de la Torre.

Una espectacular Senyera il·lumina el cel de Torrent donant inici al mes de març

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.