Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent viu una Setmana Santa multitudinària i amb projecció en tota la Comunitat Valenciana
Torrent viu una Setmana Santa multitudinària i amb projecció en tota la Comunitat Valenciana
, , , ,

Torrent viu una Setmana Santa multitudinària i amb projecció en tota la Comunitat Valenciana

abril 2, 2024

Torrent ha viscut una Setmana Santa multitudinària que va finalitzar el Diumenge de Resurrecció amb l’Encontre Gloriós, que malgrat la pluja va poder realitzar-se davant l’atenta mirada de milers de persones que van omplir la Plaça Major de Torrent.

La Reina de l’Encontre, Mariola Garrido Penella, acompanyada per les seues cambreres Ana García Medina i Carmen Fernández Alcalá va desfilar amb el seu vestit i la capa blava samaruc pel carrer Fra Luís Amigó i va anunciar en directe, micròfon en mà, la resurrecció de Crist. Moment en què Torrent va passar del dol al goig, es va obrir la “carxofa” i es van llançar els tradicionals al·leluies de colors que van omplir la plaça. A Mariola li la va poder veure feliç i emocionada durant tot el matí.

L’Encontre Gloriós d’enguany va tindre molta repercussió en la Comunitat Valenciana, en ser retransmés en directe tant pel canal públic autonòmic À Punt, com per la 8 Mediterrani. A més, de les xarxes socials municipals.

Com a novetat d’enguany, la Reina va firmar en el llibre d’honor de la ciutat a la Casa de la Cultura, en comptes de l’ajuntament, acurtant temps i sent de major comoditat. L’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado la va rebre en una Casa de la Cultura vestida per a l’ocasió, que a més d’adorns florals i cubrebalcons oficials, va estar escortada en tot moment pels dos maseros municipals que es van introduir el passat 9 d’Octubre.

Amb el Diumenge de Glòria, Torrent posa fi a una setmana repleta de processons, viacrucis i actes religiosos, que va tindre en el Divendres Sant la seua processó més extensa i amb major número de públic amb la Processó General del Sant Enterrament. Una processó en la qual van participar les 18 germandats de Setmana Santa de Torrent i que va comptar amb tota la imatgeria en desfilar tots els passos.

268.155 persones visualitzen els vídeos municipals durant la Setmana Santa 2024

El Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de Torrent ha realitzat durant tota la setmana un seguiment a cada acte i que ha sigut seguit massivament pels veïns. Solament en Facebook, les publicacions durant tota la setmana han tingut un abast de 228.033 persones en el Facebook oficial de l’Ajuntament. Quant al compte oficial d’Instagram de l’Ajuntament, ha tingut un abast de 183.430 comptes durant la Setmana Santa.

Un dels majors esforços per part de l’Ajuntament ha sigut el poder acostar cada dia la Setmana Santa als seus veïns i per a això s’han elaborat reels diaris que han sigut visualitzats ja per 268.155 persones.

En Flickr, el Gabinet de Premsa ha pujat 1.733 fotografies que han sigut visualitzades 9.689 vegades.

El directe de l’Encontre Gloriós a través del Facebook municipal ha sigut vist per 16.565 persones, mentres que en Youtube ha sigut vist per 519 persones.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.