Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Verge torna a la Parròquia Sant Lluís Bertrán
La Verge torna a la Parròquia Sant Lluís Bertrán
, ,

La Verge torna a la Parròquia Sant Lluís Bertrán

maig 14, 2024

Hui té lloc el besamans per on desfilaran milers de torrentins

La Verge dels Desamparats ha tornat este dilluns a la Parròquia de Sant Lluís Bertrán acompanyada de milers de torrentins que durant hores li van dirigir poesies en el seu honor des de la Parròquia de l’Asunción de Ntra. Sra. A més, durant tot el trajecte es van llançar milers de pètals des dels balcons, mostra del fervor dels torrentins per la seua patrona.

Destaca la parada en l’antic Ajuntament de Torrent, on la Verge és considerada alcaldessa perpètua i on va rebre les poesies de les Falleres Majors de la ciutat, María i Vega, la Reina de l’Encontre, Mariola Garrido, i la Musa de la Música, María González. Les representants de la ciutat, al costat de les Corts d’Honor de les Falleres Majors i l’alcaldessa, Amparo Folgado, van llançar pètals a la patrona des dels balcons de l’antic Ajuntament al carrer Ramón y Cajal, 7. Igual que després de la processó del diumenge, els actes van finalitzar amb focs artificials oferits per Fireworks Star Caballer® & Sanmartin de Villamarxant.

Este dimarts té lloc el tradicional besamans a la Verge des de les 10.00 hores, per on passaran milers de torrentins i torrentines a honrar a la seua patrona en la Parròquia de Sant Luís Bertrán., que finalitzarà amb una missa en record dels difunts de la confraria.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.