Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El govern torrentí redobla la seua aposta pels espectacles de focs artificials
El govern torrentí redobla la seua aposta pels espectacles de focs artificials

El govern torrentí redobla la seua aposta pels espectacles de focs artificials

novembre 24, 2023
El consistori pretén mostrar el seu suport a les pirotècnies locals i oferir a la ciutadania un atractiu afegit en moments de celebració
Demà a les 20:30h tindrà lloc un espectacle pirotècnic en Parc Central, després del lliurament dels Premis Carta de Poblament, que serà seguit per altres dos el dia 1 i 14 de desembre

Després del gran èxit de l’espectacle pirotècnic disparat el passat 9 d’octubre, l’Ajuntament de Torrent aposta per oferir a la ciutadania més exhibicions de focs artificials en actes i dates assenyalades, atès que, a més d’enriquir qualsevol celebració, són un gran atractiu turístic i un reclam per a públics de totes les edats. D’aquesta manera, el consistori també pretén mostrar el seu suport a les pirotècnies locals, tan arrelades en la història i la cultura del poble valencià i torrentí.

Així doncs, un espectacle de focs artificials posarà el fermall d’or demà al lliurament de la XI dels Premis Carta de Poblament de Torrent, il·luminant el cel del municipi amb un gran torrent de llum al voltant de les 20.30. La prestigiosa pirotècnia Vulcano, la mateixa responsable de l’espectacle del Dia de la Comunitat Valenciana, serà l’encarregada de preparar i disparar demà els focs d’artifici des de la zona de Parc Central, fent valdre, novament, la seua bona reputació.

No caldrà esperar molt fins a la següent vegada, ja que un nou espectacle farà les delícies dels veïns de Torrent el pròxim 1 de desembre, coincidint amb l’encesa de les llums al carrer Ramón y Cajal. En aquesta ocasió, a càrrec de la pirotècnia Hermanos Caballer. Així mateix, l’equip de Vulcano tornarà a disparar el pròxim dia 14 de desembre, amb motiu de la inauguració del recentment remodelat mercat de Sant Gregori.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.