Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent i la FAC arrepleguen al voltant de 500 llibres i joguets per a les persones amb menys recursos

desembre 27, 2022

El Nadal és una època per a compartir i donar curs a les nostres millors intencions, i amb aquest esperit l’Ajuntament de Torrent i la FAC van organitzar divendres passat el ‘Nadal Solidari’, una iniciativa en la qual es van arreplegar al voltant de 500 joguets i llibres donats per la ciutadania per a les persones amb menys recursos. A més, per a animar a la ciutadania a col·laborar en aquesta activitat, les associacions de la ciutat van oferir diversos tallers i animacions infantils durant tot el matí en la Carpa de Nadal de Torrent.

Així, els xiquets i xiquetes de Torrent van gaudir aprenent a cuinar cupcakes amb els xics i xiques de ADISTO, a preparar bunyols amb xocolate amb l’associació ARTIC, a fabricar plastelina casolana amb les dones de Tècniques Orientals i a crear divertides postals nadalenques amb Cucurucú Teatre. Mentre que el torn de vesprada va estar protagonitzat per la sessió de cantajocs oferida pel Grup Cosquillas.

En aquest aspecte, el regidor de Festes, José Pascual Martínez, ha volgut mostrar el seu agraïment a “totes les persones que van col·laborar en aquesta bonica iniciativa amb la seua donació i a les associacions locals que van participar desinteressadament en la celebració de tallers i animacions infantils, així com a la Avv.del Vedat i a Corazones Abiertos, que des de les seues associacions ens han aportat grans donacions de llibres i joguets per a les persones amb menys recursos”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.