Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent dona a conèixer el calendari escolar del curs 2023/24

agost 28, 2023
L’activitat lectiva donarà inici l’11 de setembre i finalitzarà el 21 de juny de 2024 en els cursos d’Infantil, Primària, ESO, Batxiller i FP Bàsica i Cicles Formatius de FP

Amb l’arribada del mes de setembre, els centres educatius de la ciutat ja es preparen per a reprendre la seua activitat després de gaudir d’un merescut descans en el període estival. En aquest context, l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Torrent ha fet públic el calendari escolar corresponent al curs 2023/24, que donarà inici el pròxim dia 11 de setembre i finalitzarà el 21 de juny de 2024 per a l’alumnat d’Infantil, Primària, ESO, Batxiller i Formació Professional Bàsica i Cicles Formatius d’FP.

Per part seua, la FP Bàsica de segona oportunitat i els Programes Formatius de Qualificació Bàsica es desenvoluparan del 13 de setembre al 21 de juny, mentre que la Formació de Persones Adultes ho farà del 18 de setembre al 19 de juny i l’Ensenyament d’Idiomes del 25 de setembre al 21 de juny. Així mateix, caldrà esperar fins al 20 de setembre perquè done principi l’Ensenyament Esportiu i Artístic, finalitzant la seua activitat el pròxim 19 de juny.

En relació als períodes vacacionals, s’estableix que les vacances nadalenques en els centres aniran des del 23 de desembre al 6 de gener, i les de Pasqua del 28 de març al 8 d’abril. Igualment, els centres faran pont els dies 13 d’octubre, amb motiu de la Festa Nacional d’Espanya del dia 12; el 7 de desembre, seguint al dia de la Constitució; i el 18 de març, el dia anterior a San José.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.