Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Escola d’Adults dona el tret d’eixida a la seua setmana cultural
L’Escola d’Adults dona el tret d’eixida a la seua setmana cultural

L’Escola d’Adults dona el tret d’eixida a la seua setmana cultural

juny 20, 2023

Fins al pròxim 23 de juny, el centre desenvoluparà una completa programació que inclou: sessions de cinema, recitals de poesia o una demostració del treball realitzat en els seus tallers, entre altres

Un any més, el Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent posa el fermall d’or al curs lectiu amb una nova edició de la seua setmana cultural, que va donar el tret d’eixida ahir, en l’Espai de l’Edifici Metre, amb la inauguració de la mostra ‘Un treball permanent’, composta d’una selecció dels treballs realitzats en els tallers d’informàtica, ceràmica, pintura, restauració de mobles i dibuix, juntament amb un tribut a les figures de Pablo Neruda i Rosa Sensat.

Així mateix, els presents també van retre homenatge a Pepe Veiga, qui es jubila enguany després de més de tres dècades com a director del centre, deixant a la seua esquena un increïble llegat a la ciutat. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa Amparo Folgado i representants de la Corporació Municipal, els qui van poder gaudir de primera mà de les obres elaborades pels alumnes i alumnes del centre, a més d’acompanyar a Pepe Veiga en aquest moment tan especial.

Així, fins dijous que ve 23 de juny, l’Escola d’Adults realitzarà diverses activitats emmarcades en la seua setmana cultural, desenvolupant-se de la següent manera:
– Dimarts, 20 de juny, de 18 a 21 h a l’Hort de Trènor – Mostra de tallers oberta al públic. Participació lliure en els tallers de Ceràmica, Pintura, Dibuix, Ioga, Mètode Pilates, Quiromassatge, Ràdio, Intel·ligència emocional, Reflexologia podal i Shiatsu.

– Dimarts, 20 de juny, 21.30 h a l’Hort de Trènor – Sopar i nit de cinema. Projecció de ‘L’habitació passatgera’, d’Álex de l’Església.

– Dimecres, 21 de juny, 19.30 h. a l’Hort de Trènor – Recital de poesia de l’alumnat de primer cicle de formació bàsica, amb poemes de Mario Benedetti, F. García Lorca, Gloria Fuertes, Carolina Coronat, Begoña Abad, Delia Arjona, Antonio Machado, Matilde Martínez…

– Dimecres 21 de juny, 21.30 h a l’Hort de Trénor – Sopar i nit de contes a càrrec de Pablo Albo

– Dijous, 22 de juny, 21.30 h a l’Hort de Trènor –Concert didàctic: Glissando Quartet de Trombons

– Divendres, 23 de juny, 15.30 h – Visita cultural a València. Inscripcions en la consergeria del centre.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.