Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’IES La Marxadella continua la seua aventura europea
L’IES La Marxadella continua la seua aventura europea

L’IES La Marxadella continua la seua aventura europea

novembre 7, 2023
Una comitiva d’alumnes provinents d’Alemanya i Turquia visita la ciutat, dins del programa d’intercanvi en el qual participa el centre torrentí com a Escola Ambaixadora del Parlament Europeu
L’alcaldessa Amparo Folgado els ha rebut a l’Ajuntament, brindant-los una càlida benvinguda a Torrent

L’Ajuntament de Torrent ha rebut aquest matí la visita de 20 alumnes de l’escola alemanya Bertha-von-Sutter-Realschule, l’associació alemanya de professors Lehrervverein Ruhr e.V. i l’escola turca Bursa/Nilüfer-Otomotiv Endüstrisi Ihracatçilari Birligi Medellín veu Teknik Anadolu Lisesi, en el marc del programa d’intercanvi en el qual participa l’IES La Marxadella com a Escola Ambaixadora del Parlament Europeu.

L’alcaldessa Amparo Folgado ha rebut a la comitiva en el saló de plens de l’edifici consistorial i li ha donat la benvinguda a la ciutat desitjant als joves que “gaudisquen d’aquesta experiència única en companyia dels seus amics i s’animen a conèixer una mica sobre la cultura torrentina, valenciana i espanyola, que tant té per oferir”. L’alcaldessa també els ha explicat la manera en què funciona la institució, a més d’oferir-los unes pinzellades sobre les particularitats de Torrent i la seua història. “Esperem que la vostra estada siga el més grata possible i que torneu al vostre país amb ganes de tornar i conèixer més sobre la nostra ciutat”, ha conclòs Folgado.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.