Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent es prepara per a la 3a Fira de la Formació Professional i Formació per a l’ocupació

abril 17, 2024

L’edició d’enguany se celebrarà el 24 d’abril i en esta ocasió es desplaça a la Plaça Major de Torrent, en horari de 9h. a 14h.

Torrent es prepara per a la celebració de la III Fira de la Formació Professional que se celebrarà el 24 d’abril i en esta ocasió serà en la Plaça Major de Torrent pel fet que es necessita més espai, en horari de 9h. a 14h. Quasi 30 entitats participen amb els seus estands en este esdeveniment creant una oportunitat per a explorar les opcions educatives i professionals per al pròxim curs 2024/2025.

Esta iniciativa té com a objectiu principal visibilitzar i promocionar l’oferta de formació professional existent a la comarca de l’Horta Sud i està especialment dirigida a l’alumnat de l’ESO, Batxillerat, CFGM i CFGS.

L’Ajuntament de Torrent està convençut que la formació professional exercix un paper crucial en l’increment del nivell d’ocupabilitat dels alumnes/as i que respon directament a les necessitats detectades en el mercat laboral actual. Per això, a diferència amb altres edicions anteriors s’ha obert la convocatòria a centres de la comarca, per a tindre representades les màximes opcions i famílies professionals possibles perquè els alumnes coneguen totes les possibilitats formatives al seu abast.

En esta edició participen un total de 28 expositors: 5 centres de Torrent i 12 de la Comarca en Formació Professional, 5 en formació per a l’ocupació (conduents a l’obtenció de certificats de professionalitat) i altres 6 entitats, també compromeses amb la formació com a ferramenta de desenvolupament personal i professional: IDEA’T, CIJ, EPA, EOI, LABORA i Mancomunitat Horta Sud. La Fira és una oportunitat valuosa per a intercanviar idees i conéixer els recursos que existixen a Torrent i comarca. Estaran representades 18 famílies professionals i 78 cicles formatius.

Centres de Formació per a l’ocupació de Torrent:
Centre Privat Beta Formació
Fundació Mª Auxiliadora
Fundación José Mª Haro
Rude
Fundació Amigo
Centre Privat Mediterrani Culinary Center

Centres FP Comarca:
Centre Privat Tobalcaide
Centre Integrat Public Mislata
IES El Molí Del Sol
IES La Moreria
IES Faustí Barberá
Escola Capatassos Agrícoles
IES Manuel Sanchis Guarner
IES Enric Valor
Centre Integrat Faitanar
IES Gonzalo Anaya
IES Salvador Gadea
Centro Privat FP La Florida

Entitats:
Mancomunitat Horta Sud
CIJ Torrent
EOI Torrent
GVA Labora
Idea’t
EPA Torrent

Centres FP Torrent:
IES Tirant lo Blanc
IES Vetles e Vents
IES Serra Perenxisa
IES La Marxadella
Centre Privat Mare Sacramento

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.