Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Èxit de participació en el primer fòrum d’ocupació Som Talent Torrent!
Èxit de participació en el primer fòrum d’ocupació Som Talent Torrent!

Èxit de participació en el primer fòrum d’ocupació Som Talent Torrent!

maig 5, 2023

Més de 1.000 persones i al voltant de 50 empreses de la zona han protagonitzat durant el matí una marató d’entrevistes de treball en el Centre Comercial Les Amèriques

El Centre Comercial Les Amèriques ha acollit aquest matí el primer fòrum d’ocupació Som Talent Torrent!, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Torrent i l’empresa municipal IDEA’T, que ha reunit a més de 1.000 persones en situació de desocupació amb al voltant de 50 empreses de la zona per a desenvolupar una marató d’entrevistes de treball entre totes dues parts. D’aquesta manera, les persones participants han pogut establir un contacte directe i personal amb els responsables de les empreses en qüestió, permetent a aquests conèixer les seues aptituds i valorar la seua candidatura a les més de 160 ofertes d’ocupació publicades per a l’esdeveniment.

“Estem molt contents pel gran acolliment que ha tingut la iniciativa, tant entre les persones participants com entre les empreses que han format part d’aquesta primera edició. I esperem que, pròximament, moltes d’aquestes persones en situació de desocupació puguen incorporar-se als llocs oferits”, destaca el regidor d’Ocupació, Andrés Campos.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.