Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent convoca les ajudes a l’activitat comercial en valencià 2023
L’Ajuntament de Torrent convoca les ajudes a l’activitat comercial en valencià 2023

L’Ajuntament de Torrent convoca les ajudes a l’activitat comercial en valencià 2023

juny 6, 2023

Igual que en l’anterior edició, es concediran subvencions d’entre 500 i 700 euros per a normalitzar l’ús de la nostra llengua en l’àmbit comercial

Un any més, l’Ajuntament de Torrent convoca les ajudes per a la promoció del valencià en el sector comercial i empresarial, amb l’objectiu de fer costat al teixit empresarial i comercial en la normalització de l’ús de la nostra llengua en aquest àmbit. Igual que en l’anterior campanya, en aquesta edició es concediran quanties d’entre 500 i 700 euros en funció del concepte pel qual es demande l’ajuda, sent subvencionables la instal·lació, renovació o redissenye de rètols exteriors, interiors o de vehicles, les pàgines web, i el material d’embalatge o publicitari que empre el valencià com a llengua de comunicació amb els clients o usuaris.


A més de l’ajuda econòmica, l’Oficina de Promoció i Ús del Valenciá de l’Ajuntament també ofereix l’assessorament lingüístic necessari perquè els textos o llegendes en valencià seguisquen el criteri de correcció que justifica l’assignació d’aquestes ajudes, així com dels tràmits necessaris per a la sol·licitud. Per a accedir a les ajudes, les persones interessades han de presentar la seua sol·licitud –preferentment de manera telemàtica- en el Registre General de l’Ajuntament, segons el model de la instància corresponent i juntament amb el pressupost de l’activitat per la qual es demana l’ajuda. El termini per a presentar aquestes sol·licituds acabarà el 15 de novembre de 2023.


D’altra banda, convé assenyalar que tant els requisits que han de complir els beneficiaris, com l’import de les ajudes i els criteris de valoració per a assignar-les estan disponibles en uns fullets informatius que l’Ajuntament ha distribuït i que, també, es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament de Torrent, on es detallen les bases de la convocatòria i les instruccions per a presentar les sol·licituds de manera telemàtica mitjançant l’imprès oficial necessari per a la seua tramitació (bit.ly/3nh4fwx).

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.