Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La 10K de Torrent tindrà lloc el 8 de setembre
La 10K de Torrent tindrà lloc el 8 de setembre

La 10K de Torrent tindrà lloc el 8 de setembre

maig 15, 2024
La prova està emmarcada en el Circuit de Carreras de la Diputació de València, que celebra 25 anys.

L’esport i la diversió es donaran cita a Torrent el pròxim 8 de setembre amb la celebració de la 10K del Circuit de Carreras Populares “Trofeu President” de la Diputació de València. Enguany, la carrera adquirix un significat especial en celebrar-se el 25 aniversari del Circuit, una competició pionera a nivell nacional que ha impulsat l’esport popular a la Comunitat Valenciana durant un quart de segle.

La 10K de Torrent, que recorrerà els carrers de la capital de L’Horta Sud, està oberta a corredors de tots els nivells, des de principiants fins experimentats. Amb un recorregut atractiu i accessible, la prova convida a disfrutar de l’esport en un ambient familiar i festiu.

Cada corredor o corredora ha de registrar-se en la web www.circuitodiputacionvalencia.es per a poder participar en el sistema de puntuació del circuit, i posteriorment realitzar la inscripció per a cadascuna de les carreres organitzades pels ajuntaments a través del mateix portal.

Una carrera molt esperada pels amants del running a Torrent, que encara hauran d’esperar quatre mesos per a disfrutar d’este esdeveniment. No obstant això, prèvia a ella tenen una cita amb l’esport el pròxim 26 de maig amb la celebració de la XVIII Mitjana Marató de Torrent. Una carrera popular de 21.097,5 metres que recorrerà els carrers de la ciutat.

Organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de Torrent, la prova tindrà el seu inici i final a la Ciutat de l’Esport del Parc Central. Un marc incomparable per a arrancar i celebrar l’esforç dels corredors. Les inscripcions per a la Mitjana Marató de Torrent estan obertes des d’el mes d’abril passat. Les persones interessades poden apuntar-se a través de la web de Cronorunner (https://www.cronorunner.com/) i obtindre el seu dorsal per un preu de 8 euros fins al dimarts 21 de maig de 2024 a les 23.59 hores. Els veïns i veïnes empadronats a Torrent que vulguen adquirir el seu dorsal a preu reduït per 4 euros, tenen de termini fins al 19 de maig a les 23.59 hores.

La 10K de Torrent tindrà lloc el 8 de setembre

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.