Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent homenatja la comunitat extremenya de la ciutat plantant una alzina en l’avinguda Reina Sofia
Torrent homenatja la comunitat extremenya de la ciutat plantant una alzina en l’avinguda Reina Sofia
, ,

Torrent homenatja la comunitat extremenya de la ciutat plantant una alzina en l’avinguda Reina Sofia

setembre 12, 2022

L’alcalde Jesús Ros va anunciar durant l’acte la imminent creació del jardí de les autonomies de Torrent, on cada comunitat estarà representada amb un arbre típic de la regió

Amb motiu del dia d’Extremadura, celebrat el dijous 8 de setembre, dissabte passat l’Ajuntament de Torrent i l’Associació Unió Extremenya van homenatjar les prop de 900 persones amb arrels extremenyes que viuen a Torrent plantant una alzina (l’arbre típic de la regió) en l’avinguda Reina Sofia, on també es va inaugurar una placa commemorativa en honor a la comunitat extremenya de la ciutat.

En l’acte, la presidenta de l’associació, Pepa Castillo, es va mostrar visiblement emocionada i va voler agrair tal reconeixement a l’alcalde Jesús Ros i als representants de la Corporació Municipal allí presents: “vaig venir a Torrent des d’Extremadura amb 16 anys i, des de llavors, m’he sentit com una més. I com jo, tants altres. La ciutat i els seus habitants em van acollir com si haguera nascut ací, per això puc dir orgullosa que soc extremenya i torrentina”. Tot seguit, l’alcalde Jesús Ros va prendre la paraula i va aprofitar l’ocasió per a anunciar “la imminent creació del jardí de les autonomies, que serà un espai on cada Comunitat Autònoma estarà representada amb el seu propi arbre, simbolitzant el caràcter plural i divers de la ciutadania de Torrent”.

Una vegada finalitzat l’acte, la jornada va continuar amb un menjar popular a càrrec de l’Associació Unió Extremenya en el poliesportiu Anabel Medina, la qual va estar protagonitzada per un dels plats insignes d’Extremadura: les molles.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.