Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent estarà present en la Fira de les Comarques de València
Torrent estarà present en la Fira de les Comarques de València
, ,

Torrent estarà present en la Fira de les Comarques de València

abril 4, 2019

La capital de l’Horta Sud comptarà amb un estand informatiu en la plaça de Bous del 5 al 7 d’abril per a donar a conéixer el seu patrimoni cultural, tradicional, paisatgista i gastronòmic

La ciutat de Torrent es prepara per a participar per primera vegada en la història en la Fira de les Comarques, que tindrà lloc en la plaça de Bous de València del 5 al 7 d’abril. D’aquesta manera, la capital de l’Horta Sud se suma a aquest esdeveniment, organitzat per València Turisme, per a donar a conéixer el patrimoni cultural, tradicional, paisatgista i gastronòmic de la ciutat. Per aquest motiu es disposarà d’un estand amb material informatiu, a més de realitzar un showcoocking, on es mostrarà com s’elabora aquest tradicional dolç, de la mà de Patricia Andreu, representant de l’empresa Xocolates Rafael Andreu. El showcooking tindrà lloc el divendres a les 20 h.

Al llarg de tres dies, els i les visitants de la fira podran conéixer tot el que Torrent, epicentre de la Comunitat Valenciana, té per a oferir: la Torre, una sala d’exposició com el EMAT (que actualment acull l’obra de de Genaro Palau), el Museu Comarcal de l’Horta Sud, el Hort de Trénor, El Vedat, les Falles, la Setmana Santa, els Moros i Cristians i moltes altres propostes culturals, festives i ambientals. En aquest sentit, la regidora de Turisme, Susi Ferrer, ha declarat que “posem en valor el nostre, tots els recursos que tenim a Torrent, en un moment que el turisme intern i comarcal de cap de setmana està en auge”. D’igual manera, Ferrer va recordar que Torrent ja es va donar a conéixer en la Fira Internacional de Turisme (FITUR), “on vam estar per segon any consecutiu i, ara, seguim amb el nostre compromís a favor de la promoció turística de la ciutat participant per primera vegada en la Fira de les Comarques”.

Torrent estarà present en la Fira de les Comarques de València

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.