Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent clausura amb èxit la 27a Mostra de Teatre Escolar
Torrent clausura amb èxit la 27a Mostra de Teatre Escolar

Torrent clausura amb èxit la 27a Mostra de Teatre Escolar

juny 11, 2024
Més d’un mes d’emocions i talent jove sobre les taules de la Sala d’actes de l’Ajuntament

Torrent s’ha acomiadat este dissabte de la 27a Mostra de Teatre Escolar amb un divertit acte de clausura que va posar el fermall d’or a més d’un mes de representacions plenes de talent i passió pel teatre. Un total de 15 grups de teatre de centres educatius de Torrent i l’Horta Sud han participat en esta edició, delectant al públic amb obres que han abordat diversos temes i gèneres.

En l’acte de clausura, es van entregar els diplomes “diplodramas” als 15 grups participants i es va projectar un emotiu vídeo que resumia els millors moments de les representacions. Un recorregut per les diferents històries, personatges i emocions que han omplit l’escenari de la Sala d’actes durant les últimes setmanes.

El regidor de Cultura, Aitor Sánchez, present en la clausura, va voler destacar la importància de la Mostra de Teatre Escolar com “una cita cultural imprescindible per a fomentar l’amor pel teatre entre els més joves i potenciar el seu desenvolupament personal i social a través de valors com la tolerància, el respecte, l’empatia i el treball en equip”.

En esta edició, la Mostra de Teatre Escolar s’ha modernitzat amb la incorporació de la fulla de reserva digital i un pòster en línia amb codi QR, facilitant així l’accés a la informació de cadascun dels espectacles. Una iniciativa que ha sigut molt ben acollida pel públic i que ha permés acostar el teatre a un major nombre de persones.

La Mostra de Teatre Escolar, impulsada des de 1997 per l’Ajuntament de Torrent i l’associació Cucurucú Teatre, es consolida un any més com un referent cultural de primer orde a la ciutat. Un esdeveniment que no sols acosta el teatre als més joves, sinó que també contribuïx a la seua formació personal i social, inculcant valors fonamentals per a la convivència.

Torrent clausura amb èxit la 27a Mostra de Teatre Escolar

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.