Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra el Dia Internacional de les Persones Majors
Torrent celebra el Dia Internacional de les Persones Majors
,

Torrent celebra el Dia Internacional de les Persones Majors

setembre 30, 2021

Les persones majors de la ciutat estaran representades a partir d’ara per la nova figuradel defensor o defensora de les persones majors

Torrent es prepara per a celebrar el Dia Internacional de les Persones Majors. Per això, l'Ajuntament de Torrent ha organitzat una sèrie d'activitats “que fan valdre la figura i la importància dels majors en la nostra societat”, explica José Antonio Castillejo, regidor de l'Àrea d'Atenció i Solidaritat.

El programa començarà a les 11.00 hores en el centre de majors de Mare de Déu de l'Olivar, amb la lectura del manifest per part de les juntes municipals. Tot seguit es nomenarà el defensor o defensora de les persones majors, “una figura nova, amb la qual es designarà la persona que representarà la gent major de Torrent en diferents actes al llarg de l'any”, comenta el regidor. A continuació es farà l'homenatge Es diu Esperanza, que duran a terme les alumnes de l'Aula Permanent.

A les 12.30 hores es farà la projecció del vídeo Benvinguts de nou, al qual seguirà una taula redona amb el tema “El nostre paper en la societat”, moderada per Sagrament Pinazo (presidenta de la Societat Valenciana de Geriatria i Gerontologia), amb la participació ciutadana i les juntes municipals de persones majors.

La jornada conclourà amb un concert de la Banda dels Majors de l'Horta Sud, a les 19.00 hores en la sala cívica de l’Antic Mercat.

Totes les activitats previstes tenen una capacitat limitada, per la qual cosa serà necessària la inscripció prèvia. Es podrà reservar la plaça de les següents maneres:

- Acudint al CMPM Mare de Déu de l'Olivar en el c/Mare de Déu de l'Olivar, 40.

- Enviant un correu a benestar@torrent.es

- Telefonant al 606694641
Torrent celebra el Dia Internacional de les Persones Majors

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.