Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Milers de persones visiten Torrent per a conéixer el seu patrimoni turístic, cultural i històric

gener 31, 2023


Cada any milers de persones visiten Torrent per a conéixer el seu patrimoni turístic, cultural i històric, i admirar els secrets que guarden els seus llocs més emblemàtics, gràcies a l’àmplia oferta de recursos per a tots els públics que ofereix l’Ajuntament de Torrent.


“Continuem posant en marxa propostes per a donar a conéixer els nostres recursos turístics entre la ciutadania. Des de festes reconegudes en tota la Comunitat Valenciana, fins a monuments i jardins amb centenars d’anys d’història, prestigioses receptes gastronòmiques o activitats culturals i esportives per a tots els públics i edats. Torrent té molt a oferir”, explica la regidora de Turisme, Susi Ferrer.


En aquest aspecte, durant l’any 2022, la Torre de Torrent va rebre més de 4.000 persones, que van poder gaudir d’una visitaguiada per l’interior i, així, descobrir l’extensa història d’aquest icònic monument. D’altra banda, el Museu Comarcal de l’Horta Sud va ser visitat per més de 9.700 persones en aquest mateix període, i ha oferit exposicions i conferències de tota mena i una infinitat d’activitats culturals. La Casa Museu de la Setmana Santa i l’Hort de Trénor, van acollir la visita de més de 400 persones, que no van voler perdre l’oportunitat de conéixer més a fons les peculiaritats d’una de les festes més arrelades a Torrent, així com el jardí amb més història de la capital de l’Horta Sud.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.