Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Més de 100 participants en la ruta teatralitzada per el “Torrent Modernista”
Més de 100 participants en la ruta teatralitzada per el “Torrent Modernista”

Més de 100 participants en la ruta teatralitzada per el “Torrent Modernista”

abril 29, 2024
La Regidoria de Cultura repetirà el pròxim 18 de maig la ruta per el “Torrent Modernista” perquè més veïns i veïnes puguen disfrutar de la història de la ciutat

Més de 100 persones van disfrutar dissabte passat d’una nova edició de “Rutes del temps per Torrent”, organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torrent. En esta ocasió, els participants van poder realitzar un passeig pel “Torrent  Modernista” de la mà de l’investigador Tomás Roselló i les teatralitzacions del GTI Grup de Teatre.

Durant el recorregut els visitants van poder disfrutar de les característiques pròpies de l’arquitectura modernista de Torrent. El recorregut va eixir del Museu Comarcal de l’Horta Sud, on es va representar una escena costumista de família agrària acomodada, amb el granerer; uns altres dels personatges que van cobrar vida van ser els alcaldes de finals del XIX enfront de la Casa de la Cultura, així com les visites del pianista José Iturbi a la casa dels seus sogres al carrer Cervantes.

Esta ha sigut la tercera de les rutes programades, després de l’èxit de “Un Torrent misteriós” i “La senda dels Hospitalaris i els misteris de la Torre”. A causa del gran acolliment, la ruta del “Torrent Modernista” es tornarà a realitzar el pròxim 18 de maig, perquè més veïns i veïnes de Torrent puguen disfrutar d’estos passejos que conjuminen història i teatre. Les inscripcions per a esta nova edició s’obriran uns dies abans de l’esdeveniment, i el consistori avisarà a través de les seues xarxes socials.

Per a abans de l’estiu, la Regidoria de Cultura té prevista una pròxima edició que es titularà “El reg Milenari del barranc de l’Horteta” que se celebrarà el 30 de juny.

El Regidor de Cultura, Aitor Sánchez, ha celebrat el bon acolliment que ha tingut esta iniciativa posada en marxa esta tardor. “Estes rutes són una gran oportunitat per a conéixer d’una forma dinàmica i divertida la història de Torrent i donar a conéixer als grups locals de teatre”, ha assenyalat Sánchez.

Les “Rutes del temps per Torrent” són una iniciativa gratuïta que permet als participants descobrir la història de Torrent d’una manera diferent. A través d’un passeig per diferents punts de la ciutat, els participants poden conéixer la història, la cultura i les tradicions de Torrent de la mà d’un guia especialitzat i disfrutar de les teatralitzacions dels grups locals de teatre.

La Regidoria de Cultura anima a tots els veïns i veïnes de Torrent a participar en estes rutes i a descobrir la història de la seua ciutat d’una manera diferent, en pròximes edicions.

Més de 100 participants en la ruta teatralitzada per el “Torrent Modernista”

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.