Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Lola Herrera visita l’escenari de l’Auditori de Torrent

maig 16, 2024

La programació del cap de setmana es completa amb “Les quatre estacions” de Vivaldi, a càrrec de Harmonie Ensemble

L’Auditori de Torrent rep este dissabte 18 de maig, amb el cartell d’entrades esgotades, a una de les grans de l’escena espanyola: la val·lisoletana LOLA HERRERA. Una actriu dotada d’un amplíssim registre que li ha permés interpretar tots els gèneres, tant en teatre com en cinema i televisió. En esta ocasió, es puja a l’escenari per a interpretar a una científica d’extraordinària intel·ligència en ADDICTES, un text de Daniel Dicenta i Juanma Gómez, dirigit per MAGÜI MIRA.

El muntatge és una crítica a una societat controlada pel poder, en la qual l’honestedat paga un preu molt alt, si no eres Addicte al Sistema. L’obra planteja la lluita de la veritat enfront de la manipulació i la desinformació, enfront de la utilització perversa dels avanços de la ciència i la tecnologia. El seu protagonista, Estela Anderson (Lola Herrera), científica de prestigi internacional, descobrix que el projecte en el qual porta anys treballant serà utilitzat en contra de la humanitat. Al costat d’ella, la doctora Soler (LOLA BALDRICH), cap del departament de psiquiatria d’un avançat hospital, i Eva Landau (ANA LABORDETA), reconeguda periodista i escriptora, es llançaran a una aventura social i política carregada d’emocions. La funció serà el dissabte 18 de maig a les 20h.

Els amants de la música tenen una cita imperdible amb una de les obres de música clàssica més conegudes i interpretades, LES QUATRE ESTACIONS d’ANTONIO VIVALDI. En la història de la música clàssica, Vivaldi és un dels compositors més destacats de tots els temps. Esta obra, composta en el segle XVIII, ha captivat a oients de totes les èpoques amb la seua expressivitat, enginy i vivaç representació de les estacions de l’any. Vivaldi va aconseguir capturar l’esperit de cada estació a través de la música, utilitzant per a això una gran varietat de melodies i harmonies que recreen la naturalesa i els sentiments associats a cada estació.

LES QUATRE ESTACIONS serà interpretada per HARMONIE ENSEMBLE, formació integrada per músics d’orquestres professionals i/o professors de conservatoris de música de la província de València. Sota la direcció artística i musical de PASCUAL CABANES, un dels més destacats joves directors de l’actualitat, Harmonie Ensemble realitza una intensa labor educativa i cultural amb la realització de concerts i activitats musicals. El concert serà el diumenge 19 de maig a les 19h.

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d’11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.