Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Antic Mercat es vesteix de gala en una nova edició de la festa comarcal organitzada per IDECO

abril 24, 2023

El VII Premi ‘Carmen Valero’ serà lliurat a Beatriz Fernández, mentre que el XIII Premi ‘Quico Moret’ s’atorgarà a Vicent Torrent

Enric Monforte rebrà el XXVI Premi d’Investigació de l’Horta **Sud per la seua obra treball de recerca sobre la història de la pilota valenciana en el període 1900-1975

La Sala Cívica de l’Antic Mercat acollirà el pròxim divendres 28 de maig una nova edició de la festa comarcal de l’Institut d’Estudis Comarcals de L’Horta Sud (IDECO), que, com cada any, organitza aquesta gala amb l’objectiu de promocionar la investigació i la divulgació històrica sobre les tradicions de la comarca de L’Horta Sud. En l’acte, que donarà inici a partir de les 19h, es lliuraran els guardons anuals convocats per l’entitat juntament amb el premi d’investigació atorgat en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrent i la Mancomunitat de l’Horta Sud, el qual ofereix als autors i autores una opció per a publicar aquells treballs sobre temàtiques valencianes i històriques que no poden ser publicats per la via acadèmica.

Sobre aquest tema, el president d’IDECO, Josep Maria Tarazona, comenta que “la nostra entitat manté un fort vincle amb Torrent des de fa uns 40 anys, per la qual cosa sempre és especial celebrar aquest esdeveniment en una ciutat a la qual ens sentim tan lligats. Ja són 7 anys col·laborant amb l’Ajuntament de Torrent per a la celebració d’aquesta gala, i estem molt agraïts de continuar treballant braç a braç amb l’objectiu de fer més gran L’Horta Sud”.

Així, el VII Premi ‘Carmen Valero’ serà lliurat a Beatriz Fernández, com a reconeixement a la seua gran trajectòria professional com a directora d’orquestra. El XIII Premi ‘Quico Moret’ recaurà en Vicent Torrent, fundador del grup ‘Al tall’, per la seua dilatada trajectòria artística i cultural. Mentre que Enric Monforte rebrà el XXVI Premi d’Investigació de l’Horta Sud pel seu treball de recerca sobre la història de la pilota valenciana en el període 1900-1975. A més, en l’esdeveniment es presentarà el nou logo d’IDECO, el qual ha sigut dissenyat per Manolo Sánchez i Eugeni Simó.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.