Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa de Torrent corona a les seues noves reines i dames d’honor
L’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa de Torrent corona a les seues noves reines i dames d’honor
, ,

L’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa de Torrent corona a les seues noves reines i dames d’honor

abril 22, 2024

Maica Gallego i Sandra López, coronades reines de l’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa de Torrent per als anys 2024-2026

Inma Pérez i Elsa Parrilla acomiaden el seu regnat en un emotiu acte celebrat en la Sala d’actes de l’Ajuntament

L’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa de Torrent va celebrar dissabte passat un emotiu acte en la Sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent, on es van coronar a les noves reines i dames d’honor per als anys 2024-2026.

L’acte, que va comptar amb una gran afluència de públic, va servir també per a acomiadar a les reines sortints, Inma Pérez i Elsa Parrilla, els qui han ostentat el càrrec durant els últims dos anys.
Les noves reines, Maica Gallego com a reina major i Sandra López com a reina infantil, van rebre les seues corones i bandes en un ambient ple d’alegria i emoció. Les dames d’honor, Laura Molina, Adelaida Rodríguez, M. Luisa Arenas i Pepi Bermudo, li acompanyaran en els pròxims dos anys.

Durant la vesprada, amenitzada per grups de ball infantils i majors, també van intervindre com a mantenidors Pascual Martínez i la mare de Sandra López, els qui van dedicar unes emotives paraules a les reines i dames.

L’acte va comptar amb la presència de la FECACV, Puri Torres, la reina Carla Picazo i la dama Alicia Suárez. A més, per part de l’Ajuntament de Torrent, va estar l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, al costat de membres de l’equip de govern i de la corporació municipal.

En el seu discurs, l’alcaldessa va posar en valor el sentiment de valenciania i andalucisme dels membres de l’associació, i va subratllar el caràcter acollidor de Torrent i la contribució que fan els membres de l’associació per a fer més gran a la ciutat de Torrent. “L’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa de Torrent és una entitat molt important per a la nostra ciutat, ja que contribuïx a mantindre vives les vostres tradicions i cultura andaluses.” va afirmar.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.