Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’EMAT acull l’exposició ‘Fake Gate’, de l’artista torrentí Eugenio Simó

abril 26, 2023

Al voltant d’un centenar de persones es van congregar ahir en l’EMAT per a la inauguració de l’exposició de l’artista torrentí, que romandrà oberta al públic fins al pròxim 25 de juny

Al voltant d’un centenar de persones es van congregar ahir en l’Espai Metropolità d’Art de Torrent per a acompanyar a l’artista torrentí Eugenio Simó en la inauguració de Fake Gate, una exposició on el reconegut dissenyador reflexiona sobre el concepte de les fake news, o notícies falses, aprofundint en la manera en què aquestes s’estenen i l’impacte que generen en una societat articulada pel domini de la tecnologia i una demanda constant d’informació.


Durant l’acte d’inauguració, Eugenio Simó va voler agrair en el seu discurs “l’enorme suport que m’ha mostrat sempre l’Ajuntament de Torrent, apostant tant pel meu treball com pel de tants altres artistes. No se m’ocorre millor manera de celebrar el 30 aniversari de la primera vegada que vaig exposar un treball a la Casa de la Cultura. Moltes gràcies a tots i totes”.


La mostra pot visitara fins al pròxim 25 de juny en l’EMAT, la sala d’exposicions situada en el quart pis de l’Edifici Metro (Avinguda al Vedat, 103.)

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.